Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > FOTO EXCLUSIV | Cum s-au îmbrăcat Ilinca Vandici și Andrei Neacșu la nunta lor. Ea, retro, el, trendy

FOTO EXCLUSIV | Cum s-au îmbrăcat Ilinca Vandici și Andrei Neacșu la nunta lor. Ea, retro, el, trendy

Ilinca Vandici a avut  parte, duminică, 15 octombrie, de cele mai fericite evenimente din viața ei. Prezentatoarea s-a cununat religios și și și-a creștinat fiul, Zian.

De Dana Aramă,

Dacă pentru evenimentul care a avut loc la o biserică din Tunari, Ilinca Vandici a ales să poarte o rochie de mireasă în stil retro, creată de Răzvan Ciobanu, soțul ei, Andrei Necșu, a lăsat cu gura căscată pe toată lumea cu ținuta aleasă.

Andrei Neacșu a fost un mire atipic. Pentru cel mai impăortant eveniment din viața sa, soțul Ilincăi Vandici a ales un costum aparte. Costumul a fost unul de culoare neagră, sacoul fiind accesorizat, pe o parte, cu libelule, cinci la număr. pe sub costum, Andrei Neacșu nu a purtat cămașă, ci un tricou. În plus, pantofii pe care i-a purtat Andrei Necșu au atras toate privirile cu strălucirea lor, fiind plini de strasuri.

„Pe băieți îi îmbracă designeri și mai celebri decât mă îmbracă pe mine. La ei situația este foarte ușoară din punctul meu de vedere  pentru că sunt anumite costume etalon. Nu vor fi la fel. Nu mi-am dorit neapărat să fac asta pentru că e ceva uzual. Bebe o să fie în stilul lui, dar o să fie foarte drăgălaș, iar Andrei va fi impecabil. Trebuie să spun că m-a ajutat Răzvan Ciobanu la organizarea ținutei lui Andrei pentru zi și o să vedeți și la el ceva deosebit”, a declarat Ilinca Vandici, în exclusivitate pentru Libertatea, cu câteva zile înainte de nuntă. Și, într-adevăr, în ținuta purtată de mire se distinge amprenta desigenrului Răzvan Ciobanu, căruia îi sunt specifice supraaccesorizarea sacoului și combinarea lui cu încălțări gen mocasini.

Mireasa Ilinca Vandici a ales o rochie de mireasă de culoare fildeșului, evitând albul, care s-a regăsit doar în buchetul de flori realizat din lalele pitice.


Citește și: Ce să nu cauți pe Google. Evită acești termeni ca să nu ai probleme


 

Close
Închide
  Close