Mergi direct la conținut »
Matt Damon confirmă zvonurile! George Clooney şi soţia lui vor deveni părinţi de gemeni
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Matt Damon confirmă zvonurile! George Clooney şi soţia lui vor deveni părinţi de gemeni

Matt Damon confirmă avonurile. Actorul a afirmat că George și Amal Clooney vor deveni părinți de gemeni, relatează Reuters.

Matt Damon a declarat pentru Entertainment Tonight Canada că George Clooney, în vârstă de 55 de ani, i-a dat vestea pe când Amal, în vârstă de 39 de ani, era însărcinată în 8 săptămâni.

”I-am spus: Eşti nebun? Nu spune nimănui, nu mai spune nimănui, nu ştii de regula celor 12 săptămâni? Desigur că nu ştia”, a afirmat Matt Damon. ”Apoi, patru săptămâni mai târziu, mi-am spus: suntem bine, suntem bine. Aşa că sunt foarte fericit pentru el”.

Actorul a precizat că Amal este ”o femeie extraordinară” şi că George Clooney a ”tras lozul cel mare”. ”Vor fi părinţi extraordinari. Copiii sunt norocoşi”, a mai spus el.

Este prima sarcină pentru soţii Clooney. Informațiile privind sarcina lui Amal Clooney au apărut prima oară în presa libaneză, la început lunii ianuarie. Totodată, o sursă a mărturisit că George și Amal Clooney doi vor avea o fetiță și un băiat.

„Atunci când George și Amal au aflat că vor avea gemeni, au fost foarte surprinși, dar și puțin speriați deoarece amândoi cred că un singur copil este de ajuns. Cu toate acestea, atunci când au aflat va fi un băiat și o fată, au fost foarte fericiți. Cred că au atins idealul în ceea ce privește viața de familie”, a afirmat o sursă apropiată cuplului.

George Clooney şi Amal Alamuddin, o avocată britanică de origine libaneză, specializată în drepturile omului, s-au căsătorit în Italia, în 2014.

Close
Închide
  Close