Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Giani Kiriță, după o carieră de 20 de ani în sport și 6 în showbiz: “Televiziunea e mai grea ca fotbalul”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO/ Giani Kiriță, după o carieră de 20 de ani în sport și 6 în showbiz: “Televiziunea e mai grea ca fotbalul”

VIDEO/ Giani Kiriță, după o carieră de 20 de ani în sport și 6 în showbiz: “Televiziunea e mai grea ca fotbalul”

După ce a agățat ghetele în cui, Giani Kiriță, “durul” de la Dinamo, a luat drumul televiziunii și, recent, a împlinit șase ani de la debutul pe sticlă. Moment propice să facă o comparație între cele două profesii cărora li s-a dedicat.

De Ana Maria Păsat,

Giani a ajuns întâmplător la TV, dar s-a făcut plăcut și… a rămas. Ca invitat special în diverse emisiuni, apoi, de când a ajuns la Kanal D, chiar ca prezentator – face echipă acum cu Victor Slav și Cătălin Cazacu la “Vulturii de noapte”. E greu la TV sau e ușor? Răspunsul lui Giani e surprinzător.

Giani Kiriță a jucat 6 ani la Dinamo. A fost căpitanul echipei

“E mult mai greu în televiziune, decât în fotbal, nu credeam că e așa greu. În 2013 am intrat în televiziune fără să vreau (a participat la “Dansez pentru tine” – n.r.), a fost o întâmplare. Acum, iată că am intrat în al șaselea an… Iar ultimul an a fost cel mai tare, începând cu participarea mea la «Exatlon» și terminând cu «Vulturii de noapte», a declarat Giani pentru Libertatea.

N-a învățat de la nimeni cum să se poarte “pe sticlă”

Fostul fotbalist susține că n-a fost nevoie să ia lecții de la colegii mai experimentați, pentru că n-are trac când se pornesc camerele, din contră, se simte ca peștele în apă.

“În televiziune trebuie să ai atitudine, simțul umorului, să știi să dansezi, să faci invitatul să se simtă bine… Eu nu am luat lecții. E ceva nativ. Lumea mă cunoaște ca un sportiv dur, așa am fost ca fotbalist. Dar când terminam meciurile, îmi plăcea să facem caterincă, să glumim. Eram sufletul petrecerii. Așa sunt și-n televiziune. Îmi place să mă distrez, sunt eu, sunt natural, nu-mi calculez pașii, nu mă gândesc ce să vorbesc, fac totul spontan. Și-mi place ceea ce fac”, ne-a mai spus el.


Cum cresc copiii români născuți în diaspora! Părinții ciocnesc ouă, dar tinerii se uită la alegerile generale din Spania și se tem de partidul Vox, de extremă dreapta

Reporterii Libertatea au surprins primele imagini cu casele distruse de tornada din Drajna! Cel puțin 14 gospodării afectate de fenomenul meteo extrem

Close
Închide
  Close