De Livia Lixandru,

„Din seria eternă și fascinantă Românie: Pe 24 ianuarie m-am întors în țară, după aproape o luna de zile petrecută în Asia, mai exact Bali, cu o superbitate de gripă. Două zile m-am îndopat cu pastile, sperând să fie doar o răceală de la schimbarea de temperatura. Când am văzut că simptomele persistă, m-am dus la farmacie, că tot omul, să cer antigripalul minune despre care vorbește toată lumea.

Ei bine, acolo mi s-a spus că acest medicament nu se eliberează fără o testare prealabilă și că oricum, țînând cont de datele problemei, ar trebui să mă prezint la Institutul Matei Bals pentru o testare. Acum eu, care am văzut prea multe filme la viață mea, m-am tot fastacit dacă să merg sau nu, pentru că îmi imaginăm că voi fi reținută în carantină pentru testare.

Dar până la urmă, pentru liniștea mea și a tuturor celor cu care am intrat în contact de când am venit acasă, am zis să fac ceea ce este corect, mai ales in haosul care e acum și să mă prezint la doctor”, a spus Ioana Petric.

Fiind la curent cu ce se întâmplă la momentul actual în lume și mai ales în China, Ioana Petric a mers la doctor să își facă un control.

A intrat în contact cu mai mulți chinezi

Vedeta a mărturisit că în vacanța din Bali a intrat în contact cu mai mulți chinezi, ba chiar a împărțit și camera cu o chinezoaică.

„Bun. Azi dimineață, la ora 11 eram la camera de garda a institutului Matei Bals. Mi-am prezentat situația și mi s-a spus că nu am cum să fac testarea pentru coronavirus, că ei nu au așa ceva, dar dacă prezint simptome de gripă, să aștept totuși să mă vadă domnul doctor. Și am așteptat. 8 ore, într-o încăpere de 10 mp cu alți 40 de bolnavi infecțioși. A fost frumos.

Povestea cutremurătoare a ultimilor condamnați la moarte din Europa. Sunt doi frați, iar familia lor nu va ști când și unde vor fi executați
Recomandări
Povestea cutremurătoare a ultimilor condamnați la moarte din Europa. Sunt doi frați, iar familia lor nu va ști când și unde vor fi executați
 

Am făcut schimb de nervi, de frustrări și cel mai important de boli și viruși. Când domnul doctor m-a primit în sfârșit, m-a consultat rapid și mi-a dat dreptate: am gripă.

Bine, bine, zic…totuși nu există vreun risc să fie coronavirusul asta de care vorbește toată lumea? Răspunsul a fost nu, pentru că Indonezia nu e China. Ok… dar oamenii călătoresc, îi spun, și mai ales unde am fost eu, erau foarte mulți chinezi… ba chiar am împărțit camera cu o chinezoaică pentru câteva zile.

Păi și erau bolnavi chinezii? Nu știu domnu doctor, eu zic că nu, dar cine știe… Concluzia? Pastile și ne auzim în câteva zile! Pe scurt: 8 ore de așteptare, absolut nicio testare, un diagnostic previzibil și un tratament despre care am aflat că se poate aplică, totuși, și fără prescripție medicală. Ferească Dumnezeu de vreo epidemie serioasă în România”, a mai spus vedeta, potrivit Viva!

La finalul consultației, bebelușa Ioana nu a primit niciun diagnostic concret, ci a fost sfătuită să ia în continuare medicamentele pe care le achiziționase de la farmacie. Acum, vedeta de la Prima TV așteaptă să vadă ce se va întâmpla cu gripa pe care a contactat-o.

Citeşte şi:

O multinațională livrează mâncare Spitalului din Craiova fără autorizație sanitar-veterinară!

Trece prin cele mai grele clipe. Lora și-a pierdut mama, dar îi duce mai departe visul

Avocații bătăușului din clanul Chira, care i-a tăiat piciorul rivalului: „Așa-zisa victimă este informatorul polițiștilor și al procurorilor”!

RECOMANDĂRI
Dani Coman s-a bătut cu interlopii în lupte ilegale de tipul Fight Club. Incredibil cine era promoterul
GSP.RO
Dani Coman s-a bătut cu interlopii în lupte ilegale de tipul Fight Club. Incredibil cine era promoterul
Horoscop 5 iunie 2020. Berbecii pot avea o zi explozivă, Vărsătorii se eliberează de prejudecăți
HOROSCOP
Horoscop 5 iunie 2020. Berbecii pot avea o zi explozivă, Vărsătorii se eliberează de prejudecăți