Mergi direct la conținut »
Iulia Vântur duce dorul vremurilor de altădată. Ce spune despre cea mai tare emisiune pe care a prezentat-o
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Iulia Vântur duce dorul vremurilor de altădată. Ce spune despre cea mai tare emisiune pe care a prezentat-o

Iulia Vântur a postat, pe contul său de Facebook, o fotografie de pe vremea când prezenta emisiunea Dansez pentru tine, una dintre cele mai de succes emisiuni de la postul de televiziune Pro TV.

De Dana Aramă,

În imaginea respectivă, Iulia Vântur apare în platoul emisiunii Dansez pentru tine, pe care a preentat-o ani la rând alături de celebrul artist Ștefan Bănică Junior.

„Aceasta este o frumoasă amintire dintr-un proiect care a fost foarte drag sufletului meu și pe care l-am prezentat în România. dansez pentru tine. Amintiri dragi sufletului meu, de la Dansez pentru tine”, a menționat Iulia Vântur în dreptul imaginii.

De câțiva ani, Iulia Vântur s-a mutat în India, acolo unde are o carieră ca model, actriță și cântăreață.  În plan personal, Iulia Vântur a avut o relație cu muzicianul Marius Moga, iar de ceva timp se spune că ar trăi o poveste de dragoste cu starul bollywoodian Salman Khan.

Citește și: GALERIE FOTO | Metroul din Stockholm, cea mai scumpă galerie de artă din lume! Pictură, sculptură, design și graffiti în 90 de stații din subteranul capitalei suedeze

 

Close
Închide
  Close