Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Iulia Vântur S-A FĂCUT DE RÂS: CU ROCHIA MURDARĂ şi cusături defectuoase, LA O ŞEDINŢĂ FOTO | VEZI ÎN ARTICOL

Iulia Vântur S-A FĂCUT DE RÂS: CU ROCHIA MURDARĂ şi cusături defectuoase, LA O ŞEDINŢĂ FOTO | VEZI ÎN ARTICOL

De Madalina Ciodaru Burada,

Iulia Vântur a fost vedeta unei şedinţe foto, îmbrăcată într-o rochie foarte sexy, decoltată, mulată pe corp, la care nu a purtat nici sutien. Totuşi, anumite detalii au stricat imaginea aparent impecabilă a Iuliei. Rochia, realizată probabil de un designer, este vizibil murdară pe trenă, pentru că nimeni nu a curăţat-o înainte de şedinţa foto, are cusăturile încreţite, făcute probabil la repezează, iar fermoarul nu stă nici el drept, semn că nu i s-a acordat, de asemenea, prea multă atenţie. Astfel că deşi a vrut să fie impecabilă, vedeta a fost „sabotată” de micile detalii care fac diferenţa.
Altfel, deşi i-a obişnuit pe telespectatori cu tot felul de coregrafii, Iulia Vântur a pregătit pentru emisiunea de sâmbătă ceva special. „Vica este cea care se ocupă de coregrafia mea şi am toată convingerea că va fi ceva deosebit. Vica are o sensibilitate aparte care se regăseşte în tot ceea ce ea pune în scenă, aşa că va fi o adevărată minune a dansului”, a declarat Iulia.
 

Close
Închide
  Close