MENIU CAUTĂ
, de Geo Berciu

Marius Mihalache are probleme de sănătate! A muncit până la epuizare!

Distribuie

Aşa s-a întâmplat şi de această dată, Marius Mihalache fiind implicat până peste cap în proiectul său de suflet, "I Like Romania", cu care va urca pe scena Freedom Jazz Festival din Vama Veche.

Artistul a depus un adevarat efort pentru a termina la timp toate piesele din acest proiect, iar oboseala a început deja să-şi spună cuvântul, problemele mai vechi de sănătate ale lui Mihalache revenind acum în prim plan.
„De 4 luni muncesc zi de zi, împreună cu echipa pe care mi-am format-o în paralel, la proiectul „I Like Romania”. Am făcut repetiţii zilnice pentru că ne dorim ca totul să iasă perfect pe 21 iulie când o să urcăm pe scena Festivalului de jazz de la Vama Veche.
Vama Veche, epicentrul primului festival internaţional de jazz

E adevarat că am depus un efort destul de mare, iar stresul acumulat în această perioadă a dus din nou la probleme de sănătate, însă meseria mea şi pasiunea pentru muzică sunt mai presus de orice! Vă aşteptăm să fiţi alături de noi la Vama Veche unde v-am pregătit un concert special, alături de greii jazz-ului!”, a declarat virtuosul ţambalului.
La începutul anului, în urma oboselii acumulate,  Marius Mihalache s-a simţit rău şi a apelat la ajutorul medicilor pentru că i-a scăzut tensiunea foarte mult.
Citeşte şi: Marius Mihalache s-a întors la soţie?

Citește mai multe despre Marius Mihalache pe Libertatea.

Comentarii