MENIU CAUTĂ
01 Apr. 2018 10:46

Mărtursirile Andreei Bălan. „Am și momente când simt că nu mai pot”

Distribuie

Andreea Bălan a mărturisit că, în ciuda aparențelor, și ea are, ca orice om, momente când simte că nu mai poate.

Cântăreața Andreea Bălan, care este căsătorită cu actorul George Burcea, este prezentă în industria muzicală din România de foarte mulți ani. Artista a știut să se mențină în top și a făcut eforturi fantastice pentru cariera sa.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru revista Viva, Andreea Bălan, care a dezvăluit că merge de ani de zile la psiholog, a explicat că i se întâmplă și ei să aibă momente când simte că nu mai poate, dar cu toate acestea nu se lasă păgubașă și își vede mai departe de proiectele păe care le are.

„M-am obișnuit, deși recunosc că mai am și momente în care simt că nu mai pot. Dar eu sunt pe scenă de la vârsta de 13 ani, am filmat peste 40 de clipuri, până acum. Așa cum am zis, odihna fizică mă ajută cel mai mult. Opt ore înainte de filmare.

Și mă străduiesc să și mănânc, chiar dacă uneori mai uit. Mă iau cu treaba și nu-mi dau seama că am sărit peste mese. Așa e viața de artist, haotică, dar îmi oferă și multe satisfacții. Împlinești 20 de ani de carieră…”, a declarat Andreea Bălan.


Citește și: INTERVIU/Andrian Candu, președintele Parlamentului din Republica Moldova: ,,Vrem să știm clar ce avem de făcut pentru a ajunge membri UE'/VIDEO


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Un avion de instrucție s-a prăbușit la Tuzla! O persoană a murit
Comentarii