MENIU CAUTĂ
26 Iun. 2013 14:09 , de Alina Dan

Mihai Albu este STRÂNS LA PUNGĂ. Uite ce preferă designerul să facă în loc să dea banii pe vacanţe

Distribuie

Însă, se pare că romantismul designerului se opreşte la bani. Mihai a declarat, pentru ziarul Ring, că, deşi este un iubitor de vacanţe, nu se bucură de ele pentru că preferă ca, în loc să se uşureze la pungă pe hoteluri sau croaziere de lux, el alege să pună banii de vacanţă la ciorap.
Cum 2013 a fost un an greu nu doar din punct de vedere personal, ci şi profesional, el nu se gândeşte să o ducă pe Iulia în vacanţă… „Nu cred că plecăm undeva în vara asta', spune Mihai Albu.

Adio, dar rămân cu tine

Designerul a divorţat de Iulia, partenera sa de viaţă, la începutul acestui an.  Cei doi au reluat relaţia, dar nici unul dintre ei nu pare să se grăbească să se mute din nou împreună.
Se întâlnesc doar noaptea, ca să facă dragoste.
Iulia şi Mihai au avut o căsnicie cu năbădăi şi s-au despărţit la începutul anului. Numai că, după ce fiecare şi-a încercat norocul în amor cu altcineva, au revenit unul în braţele celuilalt, conştienţi că doar împreună îi vor putea oferi o educaţie sănătoasă fiicei lor, Mikaela (4 ani).
Deşi acesta şi-ar dori şi un băieţel, Iuliei nu prea îi dă ghes inima să-i mai facă un copil, aşa că are grijă să nu rămână însărcinată.
CITIŢI ŞI:
Nu mai vrea un copil cu Albu! Iulia face sex pe rupte cu fostul ei soţ, însă are grijă să se protejeze
Mihai Albu, în pană de idei din cauza divorţului
 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 20 februarie 2019
Comentarii