Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Momentele grele prin care a trecut Ruby, după ce și-a pus silicoane. „Mi s-a deschis operaţia. Era carne vie”

Momentele grele prin care a trecut Ruby, după ce și-a pus silicoane. „Mi s-a deschis operaţia. Era carne vie”

Ruby a povestit în cadrul unie emisiuni de la Antena 1 prin ce a trecut după ce și-a pus silicoanele. Artista nu a respectat sfatul medicilor și a avut probleme grave.

De Livia Lixandru,

„În ultimii 7 ani, am avut complex. Eu nu mi-am văzut sânii de foarte multe ori, am zis că mă accept aşa cum sunt, dar nu era aşa. Toată vina a fost a mea, nu am ascultat indicaţiile medicului, nu am purtat bustieră.

Mi s-a deschis operaţia, era carne vie, m-am dat cu alifie şi mi-am pus leucoplast, nu mai ştiu ce era în capul meu atunci”, a spus Ruby la XNS, potrivit Spynews.

Vedeta nu a respectat toate indicațiile esteticianului, iar la două zile după operație, Ruby a urcat pe scenă, deși medicul i-a interzis să facă asta.

„Nu este om pe care să-l placă toată lumea. Îmi e efectiv rușine să vorbesc despre asta. De proastă mi-am pus implanturi. Nu recomand fetelor să facă ce am făcut eu. E atât de complicat, și pleacă din liceu. Eu aveam sânii foarte mari. Mi se părea prea mult pentru mine la momentul acela și am făcut o reducție.

Am făcut treaba asta după ce am terminat liceul. După ceva ani, am văzut că la modă erau sânii cum îi aveam în liceu. Și am ce?! Eu nu sunt la modă?! Și mi-am făcut implanturi de silicon. Nu pot să… Nu-mi plac sânii mei în momentul acesta. Ar trebui să-mi scot implanturile. Nu am atât timp cât să-mi permit să stau la pat.

Am complicat și eu lucrurile, că a doua zi eram pe scenă. Sânul stâng nu e de ieșit în oraș… Trebuia să-mi fac lucrul acesta de multă vreme”, a declarat Ruby la Interviurile VIVA!, în urmă cu ceva timp.

Close
Închide
  Close