De Dana Aramă,

Virgil Ianțu are o relație de lungă durată cu o femeie care se numește Roxana. Virgil Ianțu și Roxana au împreună o fetiță, Iasmina. Momentul în care prezentatorul TV a fost anunțat că va deveni tătic a fost unul extrem de emoționant, care l-a marcat pe acesta, după cum a povestit într-un interviu pentru alistmagazine.ro.

„În momentul în care am aflat că o să vină – și a fost un moment extrem de emoționant (era de Crăciun și vestea asta a fost cadoul Roxanei – mama Iasminei) – am fugit la baie și am plâns de bucurie. Chiar a fost o surpriză și din momentul ăla totul în jurul meu s-a schimbat… Și uite că a făcut 13 ani”, a declarat Virgil Ianțu.


Întrebat de ce se teme în legătură cu fiica sa, Virgil Ianțu a răspuns:

„Eu sper ca atunci când se uită un băiat la ea, să nu se gândească la ce gândeam eu la vremea aia când mă uitam la o fată. Dar, serios vorbind, perioada asta e grea pentru orice copil și pentru orice părinte, dar este foarte important cum construiești relația cu copilul tău. E important să o cunoști bine, să o asculți, să știi să te faci ascultat…”.


Citește și: Klaus Iohannis şi-a lansat a treia carte, a criticat PSD și Guvernul ”antieuropene” și a atenționat asupra extinderii analfabetismul. ”Avem, din păcate, şi persoane publice care au dificultăţi în a exprima o idee într-o frază coerentă”

Dobre: 'Eu nu sunt sclavul Simonei!' Halep rupe tăcerea, ce s-a întâmplat de fapt: "Nu a fost frumos..."
GSP.RO

Dobre: 'Eu nu sunt sclavul Simonei!' Halep rupe tăcerea, ce s-a întâmplat de fapt: "Nu a fost frumos..."