MENIU CAUTĂ
20 Feb. 2017 11:00

Premieră Libertatea.ro. Hawkweed lansează “Places (in my mind)” / VIDEO

Distribuie

Hawkweed este un proiect muzical lansat sub egida casei de discuri Sprint Music, care urmăreşte să între pe piața muzicală internaţională şi ţinteşte spre Estul Europei. În lumea Dj-ilor a prins foarte bine prima sa piesă, “Walls”, aşa că acum vine cu o nouă melodie, care speră să fie de impact.

Al doilea single al proiectului Hawkweed se numeşte ”Places (în my mind)”. Piesa face referire la persoanele care gândesc prea mult (overthinkers) şi care călătoresc în cele mai reci colţuri ale minţii, încercând să găsească o soluţie pentru probleme. Tot timpul existând o ultima speranţa, nevrând să renunţe. De asemenea, în clipul piesei, a fost folosit acelaşi personaj ca în clipul melodiei ”Walls”, personaj care exprimă foarte bine starea piesei şi a proiectului în sine.

„Este un proiect de Dj, format din Dj-i cunoscuţi în Estul Europei iar solista este una dintre cele mai apreciate voci pe acest gen muzical. Lucrăm de mai bine de jumătate de an pentru lansarea acestui material şi aştept cu nerăbdare să văd ce se va întâmpla în România şi Europa de Est în primul rând. Recunosc că avem aşteptări mari şi în România şi pe plan internaţional de la acest proiect. Videoclipul este unul de concept în care nu apare niciunul dintre membrii proiectului, au fost folosite doar personaje”, declara Marius China, manager Sprint Music, la lansarea primei piese sub denumirea Hawkweed, ”Walls”.

Comentarii