Mergi direct la conținut »
Raudha Athif, un supermodel celebru în vârstă de 21 de ani, a fost găsită moartă într-un hotel din Bangladesh. Poliția vorbește de sinucidere
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Raudha Athif, un supermodel celebru în vârstă de 21 de ani, a fost găsită moartă într-un hotel din Bangladesh. Poliția vorbește de sinucidere

Raudha Athif, un supermodel celebru în vârstă de 21 de ani, a fost găsită moartă într-un hotel din Bangladesh. Poliția vorbește de sinucidere

Raudha Athif a fost găsită moartă într-un hotel din Bangladesh. Raudha Athif, în vârstă de doar 21 de ani, care era cunoscută și ca “Fata din Maldive cu ohii albaștri ca oceanul”, apăruse pe coperta revistei Vogue anul trecut, în luna octombrie, scrie telegraph.co.uk.

Era un supermodel celebru și studentă în anul II la Facultatea de Medicină din Rajshahi, iar viața ei părea una fericită. Chiar colegele ei de facultate au găsit-o, joi, după ce au spart ușa camerei, pentru că Raudha nu mai dădea niciun semn de viață.

Corpul fetei a fost trimis la autopsie, iar Poliția anchetează cazul, dar primele ipoteze duc către o sinucidere, chiar dacă nimeni nu înțelege motivul.

„Credem că în primul rând este un caz de sinucidere. Cu toate acestea, nu putem ajunge la nicio concluzie până nu obținem raportul autopsiei“, a declarat un reprezentant al Poliției locale.

Dar prietenii și rudele fetei, deși șocați de vestea morții ei, nu cred în varianta suicidului.  “Mereu părea fericita. Mi-e greu să cred ca s-ar fi sinucis”, a declarat administratorul hotelului, o femeie foarte apropiată de supermodel.

“Modelling-ul este mai mult un hobby decât o carieră pentru mine, pentru că studiez pentru a deveni medic. A deveni medic, pentru a ajuta oamenii, a fost întotdeauna visul meu”, a declarat Raudha Athif pentru Vogue.

Tot ea era de părere că “Internetul este un bun loc de a te face cunoscut”! Și așa s-a și întâmplat. În anul 2014, fotograful Sotti i-a facut o fotografie, pentru un proiect cu artistul Alexey Vladimir, pe care a numit-o “Fata din Maldive cu ochii albastri ca oceanul”, imagine care a fost răspândită în social-media chiar de președintele Republicii Maldive. Astfel, popularitatea ei a crescut și așa a apărut pe coperta revistei Vogue India, în octombrie 2016.

Dar acum…. paginile sale de socializare au devenit un adevărat altar, unde zeci de fani și oameni din toata lumea își prezintă condoleanțele și regretul pentru moartea sa prematură.

Close
Închide
  Close