MENIU CAUTĂ
07 Sep. 2018 12:04

Romică Țociu a renunțat la mustață la “Te cunosc de undeva!” | FOTO

Distribuie

Romică Țociu se va transforma în celebra interpretă de muzică lăutărească Romica Puceanu la show-ul transformărilor de la Antena 1.

Pentru acest rol interpretat în prima ediție a show-ului „Te cunosc de undeva!”, care va începe sâmbătă, 8 septembrie, de la ora 20:00, Romică Țociu a renunțat, pentru prima oară, la deja celebra sa mustață. Colegul său, Jean de la Craiova, a făcut oficiile, în camera transformărilor, în ciuda vociferărilor acestuia.
Ca să-i îndulcească pierderea, Gabriela Crețan, care conduce echipa de machiaje speciale a show-ului „Te cunosc de undeva!”, i-a dăruit lui Romică o mustață din păr natural, realizată de ea și frumos ambalată într-o cutie sub formă de inimioară.


Pentru rolul de sâmbăta aceasta, Romică Țociu va purta o perucă bogată, dar și bureți groși de câțiva zeci de centimetri pe sub haine, din cauza cărora a cam suferit de cald pe tot parcursul zilei de filmare.

 


Citește și: EXCLUSIV/ Situație absurdă la Universitatea din București. Zeci de absolvenţi sunt obligaţi să restituie bursele fiindcă au promovat toate examenele!


 

Comentarii