MENIU CAUTĂ

Roxana Ciuhulescu a plecat din țară și și-a lăsat copiii în grija soțului! „Cred că s-a descurcat, n-am avut plângeri”

Distribuie

Nevoită să plece la două saloane auto de la care nu a lipsit niciodată de cinci ani încoace, Roxana Ciuhulescu şi-a lăsat copiii cu soţul ei, Silviu Bulugioiu. A stat cu inima strânsă, însă acesta s-a descurcat bine singur cu cei mici.

Roxana Ciuhulescu nu poate sta prea mult fără cei doi copii ai săi, Ana Cleopatra, fata din prima căsătorie, şi micuţul Cezar Ioan, băieţelul pe care-l are cu actualul soţ, Silviu Bulugioiu. I-a luat cu ea cam peste tot pe unde a fost plecată, însă la ultima deplasare i-a fost imposibil.

Fosta vedetă TV a trebuit să plece singură în afara ţării, la Geneva şi la Paris, unde a participat la două saloane auto. Soluţia pentru cei mici: soţul a rămas acasă, bonă cu normă întreagă.

Roxana Ciuhulesc, alături de soţul ei, Silviu Bulugioiu

„Sunt două saloane auto pe care nu le ratez niciodată. De 19 ani merg la ele. M-am dus acolo ca jurnalist şi am stat trei zile. Soţul a rămas acasă cu copiii. Cred că s-a descurcat bine, nu am avut plângeri. Când am ajuns acasă, bucurie mare. Toţi trei m-au aşteptat cu drag şi dor”, ne-a mărturisit Roxana la întoarcere.

În urmă cu o lună, Roxana bifa şi prima vacanţă fără copii, doar cu soţul ei, în Dubai, unde a petrecut și luna de miere.


Citește și:

COPIII SISTEMULUI. În urma dezvăluirilor din Libertatea, autorităţile susţin că schimbă legea astfel încât orfanii care studiază după 18 ani să nu mai fie trecuţi din familii în cămine!

Citește mai multe despre Roxana Ciuhulescu pe Libertatea.

Comentarii