De Denisa Macovei,

„A fost senzațional. M-am bucurat de faptul că cei 100 de copii care au venit s-au simțit excelent. Modulul de tabară experimental pe care l-am făcut s-a dovedit a fi 100% rețeta de succes. Vom repeta experiența anul viitor, când vom face cinci tabere, ca să vină cât mai mulți copii, să aibă parte de experiența de explorator, să învețe cum să facă un foc, cum să facă un adăpost, cum să se orienteze, să devină mult mai responsabili”, ne-a explicat Șerban.

Fostul cântăreț, azi în vârstă de 38 de ani și tatăl a doi băieți, a fost ajutat de profesioniști în tabăra pentru prichindei: „Am fost 40 de oameni care ne-am ocupat de cei 100 de copii. Au fost tot timpul monitorizați. Nu s-au plictisit, nu au avut timp să facă prostii, li s-a părut interesant tot ce au văzut, tot ce au învățat de la experții noștri exploratori. Mai ales că nu sunt copii luați de la o școală, care se cunoșteau între ei. Au fost copii luați din Iași, Suceava, Constanța, Giurgiu, din toată țara. Acolo s-au văzut pentru prima oară, s-au legat prietenii”.

O tabără e gratuită, celelalte patru, cu plată

Pentru că a vrut ca totul să fie gratis, plătit din banii asociației pe care o conduce, Șerban a făcut un concurs în urma căruia doar 100 de copii au avut această șansă.

Când au văzut imaginile din tabară, părinții ai căror copii nu au prins un loc i-au scris lui Copoț, cerându-i în mod expres să organizeze mai multe astfel de activități, pentru care s-au arătat dispuși să plătească.

Cum a câștigat o patroană de pensiune un contract de aproape 2 milioane de euro cu Spitalul Județean Suceava
Recomandări

Cum a câștigat o patroană de pensiune un contract de aproape 2 milioane de euro cu Spitalul Județean Suceava

 

„La anul, una dintre cele cinci tabere va fi gratuită, locurile le vom da la fel, prin concurs, celelalte patru vor fi cu plată, la insistențele părinților, pentru că au fost depuse foarte multe cereri prin care copiii să vină la noi în tabără. Părinții au spus că vor să plătească, numai să luăm copiii, că au nevoie de activități oneste, prin care să învețe ceva. În octombrie vom urca toate datele pe www.ligaexploratorilor.ro, ca părinții să poată să-și organizeze timpul pentru vara viitoare”, ne-a mai spus Copoț, care, pe lângă cele cinci tabere la munte, vrea să organizeze una și la malul mării, tot în 2020:

„În luna august, îi duc și pe mare. Ăsta este planul. Acum lucrăm la prezentare. Să devină navigatori, să învețe să conducă o navă”.

VIDEO: Bogdan Sorocan

Citeşte şi:

Șerban Copoț dezvăluie care este secretul din spatele colaborării cu Dan Badea

Șerban Copoț își pregătește copiii de prima zi de școală și grădiniță: „Am emoții”

Șerban Copoț a renunțat temporar la muzică, pentru copiii săi

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul
GSP.RO

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul

Horoscop 3 aprilie 2020. Gemenii au momentul lor de strălucire
HOROSCOP

Horoscop 3 aprilie 2020. Gemenii au momentul lor de strălucire