Mergi direct la conținut »
Spaima vieții pentru Laurențiu Cazan. "În avion am văzut cum au băgat un sicriu"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Spaima vieții pentru Laurențiu Cazan. "În avion am văzut cum au băgat un sicriu"

Spaima vieții pentru Laurențiu Cazan. „În avion am văzut cum au băgat un sicriu”

Cântărețul Laurențiu Cazan a trecut prin momente extrem de neplăcute în timpul unui zbor cu avionul, după ce a stat timp de șapte luni într-o zonă de conflict. Laurențiu Cazan, unul dintre cei mai cunoscuți artiști de pe scena muzicală din România, a fost invitat la emisiunea pe care Mihai Morar o moderează la postul de televiziune Antena Stars. Printre altele, interpretul a scos la iveală detalii mai puțin cunoscute din viața lui. Acesta a povestit despre o experiență pe care a trăit-o după ce a stat timp de șapte luni în Kuweit. În avionul cu care a zburat a trăit momente care l-au marcat.

De Dana Aramă,

„Am fost în Kuweit, am stat şapte luni acolo şi am prins războiul dintre Iran şi Irak şi mureau zilnic câte 80.000 de oameni, eu nu puteam să ies în stradă fără să fiu controlat de 10-20 de grupuri de poliţişti.
Am zis că nu o să mai scap cu viaţă. Când am venit cu avionul, am venit noaptea şi în avion am văzut noi cum au băgat un sicriu, tocmai murise un om, am mers şi pe funtună”, a dezvăluit Laurențiu Cazan la emisiunea „Răi Da’ Buni”.


Citește și: Cât costă meniul la nunta lui Cristi Borcea cu Valentina Pelinel. Petrecerea are loc la un restaurant de fițe pe care l-a închiriat cu 15.000 de euro


 

Close
Închide
  Close