Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Tavi Colen și iubita lui nu dau greș niciodată cu cadourile. Își dăruiesc vacanțe, de care se bucură amândoi!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO/ Tavi Colen și iubita lui nu dau greș niciodată cu cadourile. Își dăruiesc vacanțe, de care se bucură amândoi!

VIDEO/ Tavi Colen și iubita lui nu dau greș niciodată cu cadourile. Își dăruiesc vacanțe, de care se bucură amândoi!

Tavi Colen și iubita lui își fac cadou vacanțe. Așa s-au asigurat că nu dau greș niciodată cu darurile și că, astfel, au ocazia să colecționeze amintiri, nu lucruri materiale.

De Ana Maria Păsat,

Tavi și Emma sunt împreună de mai bine de cinci ani.

Deși artistul a cerut-o de soție, nu au apucat încă să-și oficializeze relația, dar sunt ca și luați! Au descoperit secretul fericirii în doi și nimic nu pare să le zdruncine povestea lor de iubire.

Colegi de scenă, parteneri în viața reală, cei doi țin cont mereu unul de părerea celuilalt. Inclusiv în privința cadourilor.

„Nu colecționez lucruri. I-am cerut de fiecare data să nu-mi ofere în dar lucruri, ci momente și amintiri, și s-a ținut de cuvânt”, ne-a mărturisit Emma.

„Sunt importante momentele pe care le trăim, ceea ce ne oferim în viața noastră de zi cu zi. Chiar suntem înnebuniți să ne facem cadouri. Ne facem cadouri vacanțe. Un inel i-am făcut cadou demult, acum câțiva ani”, a adăugat Tavi Colen.

Cei doi nu au ascuns faptul că-și doresc mult un copil. Doar că, spun ei, timpul încă nu le-a permis.

„Ne dorim foarte mult un copil, dar să găsim timp pentru chestia asta. Suntem pe un trend ascendent, iar viața artistică a început să urce, ne simțim bine în pielea noastră, așteptăm un relaș numai pentru noi. Am avut un an foarte OK, urmează o toamnă bunicică”, ne-a dezvăluit Tavi

Pe motor, la o zi de naștere, direct din vacanța petrecută în Grecia!

Tavi Colen și Emma și-au făcut apariția, recent, la ziua de naștere a Ioanei Ancuța. Au venit pe motor, direct din vacanța din Grecia, după ce și-au lăsat acasă bagajele!

„Nu mi-e frică, nu e de viteză, e foarte stabilă, ne ține pe amândoi. Numai el conduce”, a spus Emma.

Cât despre vacanța din Grecia, Tavi a spus mai în glumă, mai în serios: „Nu am avut atâția bani să mergem în România, ne-am dus unde merge toată lumea, că aici la noi e puțin mai complicat”.


Octavian Strunilă, despre aventura din Madagascar: „Mi-e greu. Copiii vor începe școala fără mine, iar cel mic intră în clasa I”

Close
Închide
  Close