Mergi direct la conținut »
Taylor Swift este vedeta plătită cel mai bine. Ce sumă uriașă a câștigat anul trecut
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Taylor Swift este vedeta plătită cel mai bine. Ce sumă uriașă a câștigat anul trecut

Taylor Swift a câștigat o sumă uriașă anul trecut, în mare parte datorită turneului său. Cântăreața a avut anul trecut un câștig de 170 de milioane de dolari. Potrivit topului Forbes, ea conduce detașat topul celor mai bine plătite celebrități. Fostul ei iubit, DJ-ul Calvin Harris se află pe locul 21, reușind să strângă 63 de milioane de dolari.

Turneul “1989 World Tour”, care a debuta în primăvara lui 2015 și s-a încheiat în decembrie, anul trecut, i-a umplut conturile bancare ale cântăreței. Din luna iunie a anului trecut și până în prezent, aceasta a câștigat nu mai puțin 170 de milioane de dolari, surclasând alte vedete precum Adele care ocupă poziția a noua în clasamenta cu 80,5 milioane de dolari, Madonna (locul 12, cu 76,5 milioane de dolari, Rihanna (locul 13 cu 75 de milioane de dolari și Katy Perry (locul 63 cu 41 de milioane de dolari), transmite USA Today.

Taylor Swift domină categoric clasamentul. Locul doi pe lista cu 100 de nume este ocupat de formația One Direction, care a avut câștiguri de 110 milioane de euro.

Podiumul este completat de autorul James Patterson, care a încasat 93 de milioane de dolari.

Rezultate bacalaureat 2016. S-au publicat notele pe județe!

În ceea ce privește rivalitatea dintre Cristiano Ronaldo și Lionel Messi, portughezul i-a luat fața argentinianului. Ronaldo se află pe locul 5, câștigând 88 de milioane de dolari, iar Messi pe poziția 8  cu 81,5 milioane de dolari.

În top se mai află și Kim Kardashian, care ocupă locul 42, câștigând în ultimul an 51 de milioane de dolari, după ce a lansat un joc pentru telefonul mobil.

Close
Închide
  Close