Regula generală pentru alegerea castanelor comestibile este să cauți cele care sunt netede și lucioase, fără pete sau găuri în coajă. Coaja ar trebui să fie fermă și să nu se simtă moale sau deteriorată. Evită castanele care par ușor uleioase, deoarece acestea ar putea fi învechite sau de calitate inferioara
Dori.l • 21.12.2023, 08:48
Castane... Doar coapte am gustat....
Costica2023 • 15.12.2023, 14:29
Rotunde, coapte, delicioase, fructe de toamnă
Costica2023 • 15.12.2023, 14:28
delicioase, coapte, esențiale, în coajă, recunoscute, fructe comestibile
Daniel9090 • 10.12.2023, 14:58
Regula generală pentru alegerea castanelor comestibile este să cauți cele care sunt netede și lucioase, fără pete sau găuri în coajă. Coaja ar trebui să fie fermă și să nu se simtă moale sau deteriorată. Evită castanele care par ușor uleioase, deoarece acestea ar putea fi învechite sau de calitate inferioara
Roxana22 • 23.08.2023, 23:14
un articol util
Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.