MENIU CAUTĂ
09 Mar. 2010 14:55

Cinci lucruri care le îngrozesc pe femei la prima întâlnire

Distribuie

Femeile sunt extrem de emoţionate la prima întâlnire, mai ales dacă le place mult persoana cu care se întâlnesc. Ele îşi fac tot felul de griji care, de obicei, bărbaţilor nu le trec prin minte. Totuşi, bun observatori, redactorii revistei Guyism au alcătuit o listă a celor mai mari temeri ale femeilor, cu privire la prima întâlnire.

1. Cine o să plătească nota?

Mergeţi în oraş la un restaurant sau la un bar, iar la final o să vină nota de plată. Cine o achită? El sau eu? Să îi spun să o împărţim sau să îl las pe el să dea banii? E o situaţie dificilă de care se lovesc multe femei deoarece nu vor să pară materialiste, dar nici să-l facă pe cel cu care se întâlnesc să se simtă prost.

2. Ce facem la finalul serii?

O să vrea să încheiem seara cu o plimbare? Mă cheamă la el pentru o partidă de sex? Ne sărutăm sau nu? Cam acestea sunt întrebările pe care şi le pune o femeie chiar înainte de a da ochii cu tine. Ca să nu ajungeţi într-o situaţie penibilă ar fi bine să faci tu primul pas şi să-i spui direct (nu agresiv) ce vrei de la ea.

3. Oare spun numai tâmpenii?

Vă aşezaţi la masă şi începeţi să vorbiţi. Despre ce? O femeie va fi mereu îngrijorată… Dacă spuen tâmpenii, dacă vorbeşte prea mult? Dacă l-a plictisit pe bărbatul cu care a ieşit, cu poveştile ei de la muncă, de la cumpărături sau despre familia ei? Dacă pigmentezi întâlnirea voastră cu glume şi poveşti amuzante vei reuşi să o faci să se simtă mai bine.

4. Oare ce o să creadă prietenii mei despre el?

Pentru o femeie, prietenii şi mai ales prietenele ei sunt factori decisivi atunci când vine vorba despre o relaţie. Se va gândi mereu cum te vei înţelege cu amicii ei şi mai ales ce vor crede ei despre tine, fiind din acest punct de vedere un fel de accesoriu alături de care va arăta bine sau nu.

5. Arăt bine?

Vanitate. Femeile vor fi mereu preocupate de aspectul fizic. În timp ce veiţi vorbi diverse, mintea ei va zbura aiurea împânzită fiind de tot felul de îtnrebări de genul: „Oare arăt bine?”, „Mi s-a dus rujul de pe buze?”, „Dacă mi s-a întins rimelul?”, „are bluza asta îmi scoate în evidenţă sânii?”, „Pantalonii ăştia parcă mă fac să par grasă…”

Comentarii