MENIU CAUTĂ
10 Iul. 2014 13:27

Despre SEX fără perdea | «Sunt acestea semnele unei aventuri?»

Distribuie

Dragă Andreea, din păcate, ceea ce-mi ceri tu este să intru în pielea unei ghicitoare ori a unui detectiv. De ce nu încerci să afli singură ce se întâmplă? De ce nu-i ceri să aveţi o discuţie serioasă şi sinceră? Până la urmă, sunteţi soţ şi soţie, nu doi străini, ar trebui să comunicaţi, să vorbiţi şi despre lucrurile bune care vi se întâmplă, şi de­spre problemele pe care le întâmpinaţi.
Din afară şi fără a avea detalii, îţi pot spune doar că sunt multe motivele care pot duce la o răcire a relaţiilor intime. În primul rând, chiar stresul şi oboseala despre care vorbeşte soţul tău. Nu pricep de ce nu-l crezi, dar repet, nu am detalii, aşa că poate-l judeci prin prisma unor evenimente trecute, când, probabil, te-a minţit. Apoi, poate fi de vină rutina, plictisul, dispariţia atracţiei dintre parteneri, dar la fel de bine poate fi, cum ai spus şi tu, apariţia unei alte femei în viaţa lui.
Te-aş sfătui să nu-ţi mai faci gânduri negre inutil şi să iniţiezi o discuţie pe această temă, pentru a te lămuri dacă ai de ce să-ţi faci probleme sau nu în privinţa unei amante. Iar dacă nu ai, ajută-l puţin să-şi recapete interesul sexual pentru tine: îngrijeşte-te, fă-te atractivă, fă-l să se reîndrăgostească de tine!

Citește mai multe despre Despre sex fără perdea pe Libertatea.

Comentarii