MENIU CAUTĂ

«E mai tânăr decât mine cu 12 ani, o să fie… ciudat în pat?»

Distribuie

Dragă Maria, am senzaţia că-ţi impui nişte limite care te împiedică să trăieşti prezentul şi să te bucuri de viaţă, rezumându-te la o seducţie subtilă, un flirt nevinovat. Este firesc ca după traversarea unui divorţ să ai tendinţa de a fi mai prudentă – de a sufla şi în iaurt, cum se spune -, dar cel mai pregnant la tine se simte pierderea iden-tităţii feminine.
În plus – şi asta ţi se trage, probabil, din faptul că tot timpul ai avut un bărbat lângă tine, nu ai fost niciodată singură -, văd că eşti mai preocupată de viitorul relaţiei decât de trăirea momentului, adică te interesează dacă tânărul de­spre care vorbeşti va ră­mâ­ne lângă tine, în loc să dai frâu liber pasiunii.
Să ştii că ar trebui să faci nişte schimbări în ce te priveşte, înainte de a te implica într-o relaţie pe care o vrei de durată. Trebuie să te cu­­noşti mai bine, să-ţi fie bine cu tine însăţi, să te simţi întreagă, nu să ai nevoie de cineva care să te completeze pentru a te simţi întreagă. Pe scurt, să devii independentă emoţional. Astfel, vei fi mult mai relaxată şi vei avea un mod de abordare mai sănătos al vieţii amoroase.
Până atunci, te sfătuiesc să te bucuri de ce-ţi oferă viaţa şi să încerci să descoperi ce în­seam­nă să fii femeie în adevăratul sens al cuvântului! Dacă arăţi bi­ne, de ce-ţi faci probleme pentru când veţi ajunge în pat? Cel mai probabil, colegul tău va fi uimit de felul în care te menţii!

Citește mai multe despre Despre sex fără perdea pe Libertatea.

Comentarii