Horoscop săptămânal Săgetător – 13 – 19 iunie 2020

În ziua de 13 iunie, dorință de a se simți bine în universul familiei; Săgetătorii vor fi plini de sentimente bune, de căldură sufletească, de spirit de sacrificiu și de înțelegere față de cei apropiați din familie.

Între 14 și 16 iunie, la prânz, relațiile afective pot trece printr-un con de umbră; reacțiile disproporționate, cheful de ceartă, spiritul de contradicție accentuat, intoleranța, nemulțumirile reale dar formulate brutal vor afecta relațiile dintre părinți și copii sau între cei apropiați sufletește. Etapa nu e favorabilă prestațiilor artistice, repetițiilor, creației artistice. O pauză ar fi mai indicată decât munca cu rezultate nesatisfăcătoare.

Între 16 iunie, după ora 12:36, și 18 iunie, noaptea, context deja trăit, în planul sănătății, cu trecătoare salturi ale fiziologiei sistemului endocrin, cu momente de energie și elan care vor alterna cu clipe de oboseală nejustificată, dezinteres, abandon, refuz al efortului de orice fel (fizic, intelectual, psihic). Din 19 iunie, după ora 00:01, ipostază astrală interesantă și profitabilă.

Luna va tranzita sectorul relațiilor parteneriale și, alături de celelalte planete, aflate în tranzit prin zodia Gemenilor, va instaura un climat bun pentru întâlniri, negocieri, înțelegeri, discuții pe marginea unui proiect sau al unui contract. Atenție la ceea ce se va întâmpla, în preajma zilei de 19 iunie, în acest sector, pentru că este posibil să apară un detaliu de viață, o sugestie, un indiciu asupra lucrurilor importante pe care trebuie să le onoreze un nativ sau asupra evenimentelor cu care se va confrunta de acum, până la toamnă târziu.

În dimineața zilei de 19 iunie, Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 11 iulie 2020, va restrânge elanul, speranța și încrederea în niște discuții, înțelegeri sau demersuri intenționate de către nativi în vederea obținerii unui avantaj material.

S-a retras din fotbal la 26 de ani și s-a făcut șofer pe camion: „Nu îmi e rușine. Muncesc bine și ajung la 2000-3000 de euro pe lună”
PARTENERI - GSP.RO
S-a retras din fotbal la 26 de ani și s-a făcut șofer pe camion: „Nu îmi e rușine. Muncesc bine și ajung la 2000-3000 de euro pe lună”
Horoscop 5 iulie 2020. Leii au nevoie de echilibru, care e greu de obținut și greu de menținut
HOROSCOP
Horoscop 5 iulie 2020. Leii au nevoie de echilibru, care e greu de obținut și greu de menținut
RECOMANDĂRI