Între 15 decembrie, după ora 6.00, și 17 decembrie, dimineața, tendința de a manifesta o atitudine de superioritate față de o persoană apropiată, de a se impune ca lider într-un grup de apropiați sau de a da glas orgoliului. Între 17 decembrie, după ora 9.00, și 19 decembrie, la prânz, prilej bun pentru organism pentru a-și regăsi stabilitatea funcțională și echilibrul psihic. Efort de luciditate și măsură în abordările interioare: gânduri, amintiri, analize, concluzii, decizii.

Între 19 decembrie, după ora 12.05 și 20 decembrie, Luna se va afla în tranzit prin semnul lor zodiacal și le va da Balanțelor o binevenită posibilitate de a se detașa de aspectele apăsătoare ale vieții de fiecare zi și de a-și regăsi calmul și seninătatea.

Pe 20 decembrie, planeta Venus va intra în zodia Vărsătorului. Micul Benefic va tranzita, până pe 13 ianuarie 2020, casa sentimentelor, a relațiilor cu copiii și a creativității, introducând, în funcție de accentul existențial propriu fiecărei persoane, de vârstă și de logică biografică, o binevenită notă de spontaneitate, o stare de bine interior și exterior, un chef de viață.

Balanțele vor fi exuberante, dornice de petrecere, de surprize, de noutate, de aventură, de inedit. Cei tineri vor dori să aibă experiențe care să le provoace impresii puternice și să le dea senzația că trăiesc intens, de aici și riscul unor exagerări. Perioadă bună pentru cei care desfășoară activități artistice și interpretative, mai ales în ipostaze scenice “în direct”: spectacole cu public, teatru, concursuri.

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul
GSP.RO

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul

Horoscop 21 februarie 2020. Balanțele se confruntă cu probleme în familie
HOROSCOP

Horoscop 21 februarie 2020. Balanțele se confruntă cu probleme în familie