Mergi direct la conținut »
Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Berbec pentru perioada 20-26 aprilie 2019
Horoscop Libertatea > Lifestyle > Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Berbec pentru perioada 20-26 aprilie 2019

Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Berbec pentru perioada 20-26 aprilie 2019

Între 20 și 21 aprilie seara, continuă posibilele împrejurări confuze, tulburări ori răsturnări de situație în plan material/financiar care pot fi resimțite mai acut ca în alte dăți, pe fondul intrării Soarelui, pe 20 aprilie, în zodia Taurului, semn în care va rămâne până pe 21 mai a.c.; ori, poate, va fi doar spaima că un eveniment neplăcut le-ar putea da planurile peste cap.

Pe 20 aprilie, planeta Venus va intra în zodia Berbecului, semn în care va rămâne până pe 15 mai a.c. Va fi un tranzit destul de comod pentru că va introduce un plus de protecție, va genera o stare fizică și psihică bună, va insufla optimism, curaj, încredere.

Între 21 aprilie, după ora 19:00, și noaptea de 24 aprilie, energie mentală, speranță, regrupare a forțelor în jurul unui proiect; nativii vor avea impresia că sunt în stare de orice și că nimic nu este prea greu pentru ei. Pentru unele persoane, ideea de a pleca din țară, la studii sau la muncă, ori de a călători s-ar putea dovedi nu doar o dorință de-a lor, ci și o condiție pe care trebuie să o ia în calcul și pentru care să se pregătească sufletește.

Între 24 aprilie, după ora 1:50, și 26 aprilie la prânz, presiunea funcției, răspunderile, sarcinile de serviciu se întâlnesc, deloc armonic sau confortabil, cu o serie de condiții (obligații de familie, convingeri personale, opțiuni sau decizii dificile, estimarea unor riscuri, evoluție profesională într-un mediu ostil).

Din 26 aprilie, după ora 12:28, surprize de la prieteni, ipostaze ciudate, uneori agreabile, alteori deranjante; circumstanțele în care se vor afla, alături de unele cunoștințe, îi vor pune în situații speciale. Șansa unor lămuriri sau descoperiri semnificative primite sub forma unor avertismente. În preajma zilei de 26 aprilie, Berbecii pot primi o informație care îi poate dezamăgi ori care îi va obliga să reacționeze într-un fel care nu le convine (renunțare, cedare, amânare).

Citește și previziunile Uraniei pentru celelalte zodii

Close
Închide
  Close