Mergi direct la conținut »
(Publicitate) Cele mai inspirate cadouri de Crăciun la preț de Black Friday
Lifestyle Libertatea > Lifestyle > (Publicitate) Cele mai inspirate cadouri de Crăciun la preț de Black Friday

(Publicitate) Cele mai inspirate cadouri de Crăciun la preț de Black Friday

Toată lumea știe deja că luna noiembrie se laudă cu cele mai mari reduceri din an, în timp ce decembrie este perioada celor  mai mari cumpărături din an. Coincidență? Nu credem ☺ Majoritatea oamenilor așteaptă Black Friday pentru a face achiziții pentru casă sau stil personal, dar cei mai prevăzători se ocupă și de lista cadourilor de Crăciun.Black Friday e ocazia perfectă să cumperi cadourile de sărbători pentru a evita aglomerația lunii decembrie, cozile din magazine și timpii lungi de livrare a cumpărăturilor online. Desigur, Black Friday e de multe ori o cursă contra-cronometru, așa că e bine să-ți faci din timp o idee despre ce ai vrea să cumperi. Iată câteva recomandări de cadouri inspirate:

1. Un set de vase din ceramică franțuzească
Dacă aveai impresia că e nepotrivit să dăruiești articole de bucătărie unei femei, permite-ne să-ți demonstrăm contrariul. Vasele de gătit fabricate din ceramică de prim rang sunt marca eleganței și bunului gust. Ceramica franțuzească este îndeosebi cunoscută pentru designul superb și calitatea excelentă a materialelor. De Black Friday ai ocazia să cumperi aceste vase, potrivite pentru cuptor și pentru servirea mâncării, la prețuri excelente. Și cu siguranță niciun pasionat de gătit, fie bărbat, fie femeie, nu ar spune „nu” unui astfel de cadou aparte.

2. O cană filtrantă elegantă
Perfectă pentru mesele festive, cana filtrantă nu are doar un rol estetic, ci și funcțional, fiind o modalitate economică și ecologică de a bea a apă proaspătă și curată. Dacă vrei să scapi de căratul sticlelor și bidoanelor de la magazin, cănile filtrante de la BRITA sunt alegerea excelentă pentru a bea apă filtrată direct de la robinet. Foarte renumite în Germania, cănile BRITA sunt dotate cu un cartuș filtrant care înlătură nu doar impuritățile, ci și gustul și mirosul de clor din apă. Cantitățile de calcar, plumb și cupru care se regăsesc în apa de la robinet sunt și ele reduse semnificativ cu ajutorul filtrelor MAXTRA+, compatibile cu toate cănile BRITA

Dacă vrei să oferi un cadou consistent și să mai rămâi cu bani în buzunar, optează pentru un set BRITA Starter Pack, cu o reducere de 20%, numai de Black Friday! Setul conține o cană filtrantă BRITA și 3 cartușe filtrante, fiecare cu o capacitate de filtrare de aproximativ 150L de apă potabilă. Cu un design impecabil, de inspirație germană, cana filtrantă BRITA se potrivește de minune pe mesele celor preocupați de sănătate, fiind un cadou ideal de la un Moș Crăciun modern și smart.

Un cioban de 19 ani s-a întâlnit cu o ursoaică cu doi pui.  Gestul care i-a salvat viața
Recomandări

Un cioban de 19 ani s-a întâlnit cu o ursoaică cu doi pui. Gestul care i-a salvat viața

3. Un aparat electrocasnic mic
Când vine vorba de electrocasnice mici, vei găsi un produs ideal pentru oricine. Persoanele active vor aprecia un blender de înaltă performanță care să le prepare smoothie-urile cu ușurință. Pentru iubitorii cafelei, poți alege o cafetieră programabilă care prepară singură băutura favorită la ora dorită. Un storcător electric este perfect pentru sezonul citricelor, în timp ce o mașină de înghețată va avea un preț excelent și va fi iubită de oricine. Opțiunile sunt nenumărate, iar Black Friday este raiul celor care vor să cumpere electrocasnice la prețuri mici.

4. Cărți
Un cadou care va fi mereu în tendințe, cărțile sunt darul ideal pentru orice vârstă. De Black Friday, librăriile online abundă în reduceri, în special la titluri clasice sau la cele pe tema dezvoltării personale. În funcție de persoana căreia îi vei face cadoul, poți alege o carte care să-i reflecte hobby-urile, principiile de viață sau chiar temerile, pentru că uneori cărțile pot schimba vieți. Dacă vrei să personalizezi și mai mult darul, cumpără și un suport de cărți metalic, cu design creativ. Le găsești în librării și în magazinele de cadouri.

Calvarul unei familii din București după ce și-au dat în chirie apartamentul unei agenții imobiliare
Recomandări

Calvarul unei familii din București după ce și-au dat în chirie apartamentul unei agenții imobiliare

5. O sticlă filtrantă pentru apă
Pentru cei care continuă să facă sport în aer liber chiar și în sezonul rece, dar și pentru persoanele active, care se află mereu pe drumuri, o sticlă filtrantă BRITA Fill&Go este cadoul perfect. O umpli cu apă potabilă de la robinet și o iei cu tine oriunde. Principiul de filtrare al sticlei este același cu cel al cănilor filtrante BRITA, cu un avantaj în plus: mobilitatea. Sticlele Fill&Go filtrează apa chiar în timp ce bei, și, în plus, le găsești în mai multe variante de culoare, pentru a le asorta cu ușurință cu stilul vestimentar.

După 22 de ani de trăit în SUA, medicul Daniela Bota a vrut să se întoarcă în România ca să salveze vieți. Ce a urmat după ce a vrut să își echivaleze studiile facute în SUA
Recomandări

După 22 de ani de trăit în SUA, medicul Daniela Bota a vrut să se întoarcă în România ca să salveze vieți. Ce a urmat după ce a vrut să își echivaleze studiile facute în SUA

6. Un ceas de mână
Atunci vrei să dăruiești un cadou inspirat unei persoane speciale, ceasul de mână împlinește toate condițiile: este un cadou fin, dar cu funcție practică și foarte versatil. Indiferent că este un cadou pentru ea sau pentru el, nu prea ai cum să dai greș cu un ceas de mână. Dacă nu cunoști îndeajuns de bine gusturile celui care îl va primi, cel mai sigur este să alegi un model clasic și simplu, pentru a putea fi asortat mai multor alegeri vestimentare.

Close
Închide
  Close