MENIU CAUTĂ
20 Noi. 2017 21:00 , de Denisa Macovei

VIDEO EXCLUSIV/Interviu în familie. Andreea Berecleanu își lasă copiii să facă ce vor: Eva prezintă modă, Petru are voie cu telefonul la școală!

Distribuie

Deși este o femeie extrem de ocupată, Andreea Berecleanu a știut mereu cum să se împartă între carieră, proiecte și viața de familie. Andreea Berecleanu este o mamă model, care ține cont mereu de nevoile și dorințele copiilor ei, Eva și Petru.

După divorțul de Andrei Zaharescu, Andreea Berecleanu s-a dedicat și mai mult celor doi copii, încercând să-i facă să nu resimtă șocul separării. Se pare că i-a reușit căci, atât Eva, cât și Petru sunt niște copii modești, respectuoși și foarte educați. Pe cei doi i-am întâlnit la un eveniment aniversar al unui salon de înfrumusețare, unde fiica Andreei s-a numărat printre modelele care au defilat.

Eu sunt pregătită să o văd în lumea asta, a modei. Eu am și întrebat-o pe Eva, dar ea nu-și dorește deocamdată asta. Participă ocazional, în semn de prietenie, la diferite evenimente. Are o înălțime corespunzătoare, are trăsături armonioase și atunci are solicitări, dar nu o face într-un mod profesionist. O face de bun simț, dar încă nu este manechin, nu este fotomodel', ne-a declarat știrista despre fiica ei.

În timp ce multe visează la o șansă de a se remarca în industria modei, Eva, care primește o sumedenie de oferte, susține că vrea să se îndrepte către o altă carieră.

„Eu nu am probleme cu camerele, cu filmările în general. Singura problemă a mea e răbdarea. Pentru că nu am răbdare atât de multă la filmări, să stau multe ore.  Nu e vorba că nu-mi place, dar sunt lucruri care-mi plac mult mai mult și nu m-aș vedea eu stând și pozând zilnic. Nu m-aș vedea să țin un regim în fiecare zi. Plus de asta mie îmi place foarte mult arta și știu că asta vreau să fac mai departe. Nici la vreun vlog nu m-am gândit, plus că nici nu am timp, dar o să văd pe viitor', ne-a mai spus Eva.

Andreea Berecleanu este o mamă model pentru ambii copii

Cu înclinații spre pictură, Andreea Berecleanu și-a încurajat copii de la vârste fragede să urmeze acest drum. „Au fost creativi. Au desenat de mici. Au făcut cursuri cu desenatori profesioniști, au făcut cursuri de pictură. Acum la școală, la liceu, fac materii unde se lucrează foarte mult în domeniul artei. Eva chiar are o materie la școală care se numește „Artă' și îi încurajez foarte mult. Avem acasă o grămadă de pânze. Întotdeauna au culori și tempera și de toate ca să nu rămână fără. N-au fost niște copii cuminți smirnă, au fost niște copii normali, care se joacă, dar nu mi-au pictat pereții. Două lucruri pot să-ți spun cu siguranță: nu au avut suzetă și nu mi-au pictat pereții', ne-a mai povestit știrista. Dacă Eva îmbină pictura cu proiectele din modă, mezinul familiei, Petru, este atras de jocurile specifice vârstei.

„Eu m-am lăsat un pic de kendama. A trecut un pic moda pentru mine. În trecut am fost un pic cam obsedat, dar acum am dat kendamele la alți copii. Mai știu câteva mișcări să le fac, dar nu mă mai joc. Am fost și cu Spinner-ul, doar că la fel a trecut un pic moda. Acum aștept un alt lucru să apară. Acum mi-a mai rămas telefonul', ne-a spus și Petru, completat de mama lui, care ne-a recunoscut că ea îi permite să ia telefonul mobil când este la școală, asta pentru că știe că instituția unde învață nu-l lasă cu el în timpul orelor. „Eu îl las la școală cu telefonul, dar școala nu-l lasă. El îl ia, dar îl lasă de la ora 8:30, când încep cursurile, până la ora 15:00.  Sunt reguli stricte la școala la care este el'.

VIDEO: Cosmin Nistor

CITEȘTE ȘI:

FOTO | O poveste ca-n basme. Regina Elisabeta a II-a și prințul Philip aniversează 70 de ani de căsnicie: Cu adevărat îndrăgostită'

Loading...
Comentarii