”Fata mea este model”. Artan a slăbit la fel! Cum a reușit solistul să dea jos aproape 50 kilograme

11 ianuarie 2017 11:00

Artan, care făcea bășcălie în urmă cu zece ani, autointitulându-se ”Everestul rockului românesc”, la câte kilograme a dat jos, i s-ar potrivi mai bine titulatura ”Munții Dobrogei”. Artistul a slăbit circa 45 de kilograme, o treime din greutatea pe care a avut-o.

Solistul ce a făcut istorie cu grupul Timpuri Noi, dar și membru al prestigiosului cor al Radiodifuziunii Române, Adrian Pleșca a trecut la categoria sub 80 de kilograme, după ani în care scenele au gemut sub voinicia sa. Artan va împlini în curând 56 de ani și parcă a dat timpul înapoi odată cu multiplele cure de slăbit încercate în ultimii ani, fără sport. Campion la slăbit, primul și cel mai eficient tratament testat de solistul trupei Partizan a fost cu sibutramină, cură cu care a ajuns să slăbească circa 30 de kilograme, cu o medie de un kilogram pe zi.

artan-slabit

Este vorba un inhibator neurotransmițător care induce senzația de sațietate care, între timp a fost interzis de legile la nivel european. Noile sale dimensiuni le-a consolidat cu înfometare, așa că, la ora actuală, cel ce a făcut cunoscută piesa ”Fata mea este model”, îi poate face concurență fictivului personaj din melodie la capitolul greutate. Din Artan, cel pe care  cu ușurință îl identificai după ”consistența” fizică, a rămas doar  zâmbetul său și un trup de adolescent. Artan a slăbit fără să facă rabat de la micile plăceri ale vieții de rocker, în special berea.

Artan se asociază cu grupul Timpuri Noi (cea mai populară formație rock de după Revoluție și până în anii 2000, dar și înainte de ’89), trupă în care a cântat începând din 1983. Datorită mesajului lor anticomunist, trupeții au fost anchetați de Securitate după lansarea melodiei ”Becule (Stai aprins, becule!/Noi te iubim!)

 

artan

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro