MENIU CAUTĂ
05 Mar. 2018 14:07

Irina Margareta Nistor despre Frances McDormand, desemnată cea mai bună actriță la Oscar 2018

Distribuie

Criticul de film Irina Margareta Nistor a analizat pentru Libertatea cea de-a 90-a Gală Oscar. Ea a vorbit despre câștigători, învinși și cine consideră că ar fi trebuit să câștige anumite premii.

Întrebată despre desemnarea lui Frances McDormand drept 'cea ami bună actriță într-un rol principal', Irina Margareta Nistor a spus că a fost o alegere foarte dificilă deoarece concureța era foarte strânsă.

'Premiul pentru cel mai bun rol feminin s-a dus unde trebuia, deși era o oarecare concurență cu Sally Hwkins. Erau amândouă dintr-o lume mai specială și era foarte greu să alegi între ele. Foarte bune actrițe amândouă, foarte talentate, urâțele, în schimb cu foarte mare intensitate în joc. Și cred că cei care au votat s-au atașat mai mult de personajul lui Frances McDormand', a declarat criticul de film.

În legătură cu prezența lui Meryl Streep pe lista nominalizaților pentru a 21-a oară, irina Margareta Nistor a făcut chiar o glumă amintind de celebra zicere românească din perioada comunismului, Nicio Masă fără pește. 'Și ea și mai ales soțul ei erau, așa, ușor jenați, mai ales că s-au făcut tot felul de aluzii la faptul că iar e nominalizată. Era bancul acela că așteptăm să fie nominalizată deși nu a jucat în niciun film'.

Lista completă a câștigătorilor la Oscar 2018

Frances McDormand a câștigat premiul Oscar pentru cea mai bună actriță în rol principal , la cea de-a 90-a ediție a premiilor Oscar, pentru interpretarea din filmul Three Billboards outside Ebbing, Missouri.

Premiul a fost prezentat de actrițele Jennifer Lawrence și Jodie Foster. Acesta este al doilea trofeu Oscar câștigat de Frances McDormand. Ea era considerată principala favorită la premiul Oscar pentru cea mai bună actriță în rol principal. A câștigat și Globul de Aur, precum și premiul BAFTA pentru interpretarea sa din Three Billboards outside Ebbing, Missouri.


Citește și: The Shape of Water, premiul Oscar 2018 pentru cel mai bun film


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop marți 22 ianuarie 2019. Balanțele au parte de o șansă nesperată
Loading...
Comentarii