Iuliana Luciu pleacă de la Antena 1. Care este motivul pentru care a luat decizia

30 ianuarie 2016 13:07 De: ,

Iuliana Luciu (28 de ani), asistenta Simonei Gherghe la ”Acces Direct”, a luat decizia de a pleca din Antena 1, după câțiva ani în care a apărut pe micul ecran, pe acest post.


Sora Nicoletei Luciu spune că la mijloc nu a fost vreun conflict sau nemulțumire, ci doar faptul că își dorește mai mult de la cariera ei, decât ceea ce îi oferă postul de asistentă. ”Eu am vorbit de multă vreme cu cei din Antenă că voi pleca. Nu s-a întâmplat nimic. Am spus că o să plec pentru că vreau și pot mai mult. Vreau să joc în filme și am nevoie timp să merg la castinguri. Poate vor fi telenovele, poate și filme străine, de ce nu? Oricum, îmi este dor să joc în filme, e o muncă pe care o fac cu pasiune. Cât am fost asistentă am învățat foarte multe lucruri și sunt recunoscătoare pentru asta. Voi rămâne prietenă cu toți cei cu care am lucrat”, ne-a declarat Iuliana Luciu, care a precizat că va mai apărea pe micul ecran în calitate de asistentă doar până la data de 26 februarie.

iuliana2

Iuliana Luciu este astăzi una dintre cele mai sexy asistente de televiziune de la noi. Are forme înnebunitoare, în special un bust care îi zăpăceşte pe bărbaţi. La fel ca şi sora ei mai mare, Nicolete Luciu, Iuliana Luciu atrage toate privirile ca un magnet în momentul în care îşi face apariţie, graţie formelor ei.

Iuliana s-a lansat în showiz, la 15 ani, pe vremea când cânta în trupa Kyss, după care a jucat în câteva filme și seriale românești: ”Trei fraţi de belea” (2006), ”Om sarac, om bogat” (2006), ”Moştenirea” (2010), ”Iubire de sora” (2007), ”Inimă de ţigan” (2007), ”Aniela” (2009).

 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro