MENIU CAUTĂ
11 Ian. 2019 08:06

Mirela Vaida e decisă. Până la 40 de ani vrea să facă și al patrulea copil

Distribuie

Vedeta de televiziune Mirela Vaida vrea o familie numeroasă. Aceasta a afirmat că până va împlini 40 de ani vrea să aibă și al patrulea copil.

 

Mirela Vaida este însărcinată cu cel de-al treilea copil, dar se gândește deja la următorul. Prezentatoarea de televiziune a afirmat, la o emisiune, că este hotărâtă ca până la vârsta de 40 de ani să aibă și cel de-al patrulea copil.

„Până la 40 de ani îl fac și pe al patrulea”, a afirmat ea la emisiunea „Răi da’ buni”, de la Antena Stars.

Vedeta în vârstă de 36 de ani se află în cea de-a șaptea lună de sarcină.

„Nasc natural, iau avionul şi mă duc la Eurovision”, a spus Mirela Vaida, care concurează la Selecția Națională Eurovision 2019.

Mirela Vaida este cunoscută publicului larg din postura de actriță și de prezentatoare de televiziune. Vedeta a moderat numeroase show-uri TV care s-au bucurat de succces.  Mirela Vaida are 36 de ani. Din anul 2010 este căsătorită cu Alexandru Vaida. Mirela Vaida are doi copii, Carla și VladimirVedeta este însărcinată cu cel de-al treilea copil. Ea va aduce pe lume un băiețel.

Citește și: EXCLUSIV/ Soția lui Ekeng vine de urgență România: „Oh, merde! Leșin de durere! Ce oameni, l-au lăsat să moară din cauză că era negru'. Naty lucrează ca asistent medical în Franța

 

Loading...
Comentarii