11 Oct. 2017 15:58

VIDEO| Eminem îl atacă din nou pe Trump numindu-l rasist și ”kamikaze care va provoca probabil un holocaust nuclear”

Distribuie

Eminem revine în prim plan cu un clip în care îl critică dur pe președintele Donald Trump și se dezice de toți prietenii și fanii lui care îl susțin pe actualul lider de la Casa Albă.

Rapper-ul îl numește pe Trump „bunicul rasist de 94 de ani” și a lovit în toți cei care îl sprijină pe președinte în timpul unui freestyle de patru minute și jumătate. „Orice fan al meu, care este un susținător al lui, am desenat în nisip o linie, sunteți fie pentru, fie împotrivă împotriva”, spune rapperul în clipul prezentat în timpul premiilor BET Hip Hop Awards.

În filmul pentru freestyle „The Storm”, Eminem este într-o parcare alături de mai multe persoane de culoare, care însă nu intervin pe parcursul clipului în niciun fel.

Pe parcursul celor patru minute de freestyle, Eminem vorbește despre faptul că Trump i-a criticat pe jucătorii din NFL care au îngenuncheat în timpul imenului. „Aceasta este forma lui de distragere a atenției, în plus el primește o reacție enormă atunci când atacă NFL, așa că ne concentrăm pe asta în loc să vorbim despre Puerto Rico sau despre reforma armelor pentru Nevada”, spune el.

Rapperul, în vârstă de 44 de ani, al cărui nume real este Marshall Mathers, îl numește  pe președinte 'rasist'.

De asemenea, Eminem îl laudă pe fostul președinte Barack Obama. „Ar trebui să-l ridicăm în slăvi pe Obama pentru că ceea ce avem aucm în Biroul Oval este un kamikaze care va provoca probabil un holocaust nuclear”, spune el.

În încheiere, după ce mai vorbește și despre zidul de la granița cu Mexicul și spune că Trump va alunga din țară toți imigranții, Eminem spune: „Dacă nu puteți decide cine vă place mai mult și sunteți indeciși pe cine să susțineți, atunci o voi face eu pentru voi' și arată degetul mijlociu.

Fotbalistul american Colin Kaepernick, jucătorul de baschet LeBron James, Snoop Dogg și J. Cole sunt printre cei care și-au apreciat aprecierea pentru freestyle-ul lui Eminem prin mesaje postate pe Twitter.

Utilizatorii Twitter s-au arătat nerăbdători să vadă dacă Trump îi va răspunde celui mai cunoscut rapper alb din Statele Unite.

De altfel, aceasta nu este prima dată când rapperul din Detroit îl critică pe Trump. În urmă cu un an, controversatul cântăreț rap Eminem a lansat o melodie, intitulată „Discurs de campanie', în care îl critică pe candidatul republican care era în campanie electorală


Citește și: VIDEO EXCLUSIV/ Cel mai mare regret al Elenei Merișoreanu. Nimeni din familie nu vrea să cânte. Nici fetele, nici nepoatele!

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop, luni, 23 iulie 2018. Berbecii au o stare de spirit excelentă
Loading...
Comentarii