Kim Kardashian și Kanye West vor deveni din nou părinți în ianuarie. Au plătit o mamă surogat

07 septembrie 2017 18:59

Kim Kardashian și Kanye West vor deveni din nou părinți în ianuarie, atunci când mama surogat pe care au plătit-o va da naștere celui de-al treilea copil al cuplului, scrie The Sun.

Presa americană scrie că vedetele, care au declarat în repretate rânduri că își doresc o familie cât mai mare, vor avea o fetiță. Kim și Kanye sunt deja părinții a doi copii, North , o fetiță de 4 ani, și Saint, un băiețel de un an.

Cei doi au decis să apeleze la ajutorul unei mame surogat, după ce medicii i-au spus în repetate rânduri lui Kim că o a treia sarcină ar fi deosebit de periculoasă.

”Având în vedere starea ei de sănătate, Kim a simțit nevoia să angajeze o mamă surogat. A agenție a ajutat-o să găsească o femeie sănătoasă. Și Kim, și Kanye au fost extrem de implicați în acest proces”, a declarat o sursă apropiată cuplului pentru TMZ.

Nici Kim, nici Kanye nu au confirmat știrea, dar nu e prima dată când presa scrie că ei vor deveni părinți din nou. Știrile despre o mamă surogat au apărut încă din luna iulie.

Mama surogat care poartă copilul lui Kim Kardashian ar fi o femeie de 20 de ani.


Citește și: EXCLUSIV | Bianca Drăgușanu i-a plătit cu aceeași monedă lui Victor Slav. Cum l-a anunțat că vor fi colegi la Kanal D


Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro