MENIU CAUTĂ
20 Iun. 2017 23:30

EXCLUSIV/ Borcea a obținut câte o zi pentru fiecare nevastă. Se bucură și de Mihaela, și de Alina, și de Valentina într-o permisie secretă

Distribuie

La doar o lună de la permisia prilejuită de botezul băiețelului pe care îl are cu Valentina Pelinel, Cristi Borcea respiră din nou aerul libertății. Mai mult, de data aceasta, fostul acționar dinamovist a avut timp să-și planifice tot timpul petrecut dincoace de gratii pentru a se bucura de fiecare dintre nevestele lui.

În mai, Cristi Borcea a avut prima permisie de când titulară în inima lui este Valentina Pelinel. Atunci și-au botezat fiul, pe Milan Cristian. Deși părea că apele în viața lui sentimentală s-au liniștit, fostul acționar dinamovist nu a renunțat niciodată la iubirea Alinei Vidican, cu care, deși stabilită la Miami, a ținut legătura cu aceeași abnegație ca și cu mama ultimului său născut. Pe lista priorităților lui personale, la loc de cinste se află încă și Mihaela Borcea, prima lui nevastă și mama primilor lui trei copii. În aceste condiții, întemnițatul a vrut să se asigure că își va folosi permisia integral pentru a petrece timp cu familia. Cu toată familia lui, ceea ce implică toți copiii legitimi și cele trei neveste de mare notorietate.

Alina a venit special din SUA pentru el

Dacă Valentina și Mihaela nu erau greu de adunat pe lângă el, fiind amândouă domiciliate în și lângă Capitală, Alina Vidican a zburat mii de kilometri să-l vadă pe tatăl celor doi copii ai lui în libertate, după multiplele și traumatizantele vizite la vorbitor. Mai exact, Alina s-a cantonat în Antalya, în Turcia, cu aproximativ două săptămâni înainte și a așteptat semnalul lui Borcea pentru venirea la București. Alina nu a călătorit singură, ci în compania fiului și a fiicei sale, care au avut deja ocazia să-și vadă tăticul. Întâlnirea s-a produs, potrivit surselor noastre, luni, într-un cunoscut hotel din Capitală, știut fiind faptul că Alina nu mai are domiciliu în România, iar casa ei din Pipera a fost ocupată de Valentina.

Una la București, cealaltă în Antalya

Cât timp Borcea s-a bucurat de compania Alinei, Valentina se pregătea și ea să încheie o vacanță, culmea, tot în Antalya, pentru a veni să-și petreacă și ea partea ei de permisie cu tatăl copilului ei. În ceea ce o privește pe Mihaela, prima soață, a fost trecută și bătută în cuie în itinerariu, ca la fiecare permisie a fostului dinamovist.

La ce reguli se supune Borcea ca să nu aibă probleme în cele trei zile de libertate

Fostul acționar dinamovist, Cristian Borcea, respiră, zilele acestea, aerul libertății. Una programată pe durata a trei zile (n.r. 19, 20, 21 iunie) și condiționată de anumite reguli stricte pe care trebuie să le respecte cât timp este din colo de zidurile Penitenciarului Jilava, unde este încarcerat.

Propus, conform regulamentelor, de unul dintre polițiștii care-l păzesc în închisoare ca fiind un deținut 'merituos' și recomandat de buna sa purtare, de regimul deschis de detenție și bonusurile virtuale (n.r. credite) pe care le-a acumulat în pușcărie, Borcea a primit din nou permisiunea de a părăsi închisoarea. Luni la la ora 11.00, fostul acționar dinamovist a ieșit pe ușa Penitenciarului Jilava și s-a urcat într-o mașină condusă de șoferul său. Din acel moment a început numărătoarea inversă pentru cele trei zile de libertate. Pe perioada libertății condiționate de trei zile, Borcea Cristian, aflat  – din postura de deținut condamnat -, în custodia Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP), nu trebuie să încalce nici una dintre regulile pentru care a semnat la plecare.

'Când a primit permisiunea de a părăsi Penitenciarul Jilava, Borcea a făcut un raport complet în care a menționat locațiile în care se va afla, persoanele cu care se va întâlni, dar și mijloacele financiare, în sumă exactă și proveniența lor, pe care le are la dispoziție pentru a se întreține în perioada respectivă. Nu are voie să plece din orașul de reședință (n.r. în cazul lui Borcea, Bucureștiul), iar dacă vrea să o facă, trebuie să spună pe ce traseu va merge și care este locația de destinație. Și acest lucru trebuie aprobat șefii închisorii. La întoarcere, conform procedurilor, Borcea va sufla în fiolă pentru a se vedea dacă a consumat alcool', ne-au explicat în exclusivitate surse din cadrul pușcăriei.

Loading...
Comentarii