Mama Ilenei Ciuculete, decizie radicală după moartea acesteia. Fratele artistei a dezvăluit totul

20 martie 2017 19:02

Mama Ilenei Ciuculete a luat o decizie radicală după moartea fetei sale. Deși i-a promis fiului ei, Aurel, că va locui o perioadă în casa acestuia, într-un final bătrâna, în vârstă de 86 de ani, a decis să meargă acasă, la țară.

Mama Ilenei Ciuculete trăiește cea mai groaznică perioadă din viața ei. În urmă cu doar câteva zile, interpreta de muzică populară, Ileana Ciuculete, s-a stins din viață, după lupta cu boala cruntă. Familia acesteia este în continuare în stare de șoc.

Mama Ilenei Ciuculete vrea să își plângă fiica în liniște

„Sunt mai răvăşit. Nu ştiam nimic, ştiam doar în ultimele săptămâni, când au aflat şi ei. A venit mai rău decât un cutremur, durerea e mare. Nu mai pot, Simona. Sunt extenuat, toată ziua plâng. (…)Mama acum trei ore a plecat la ţară. Mi-a promis că stă la mine două săptămâni, dar când a ajuns în Craiova mi-a spus: «Eu mă duc acasă, la cuibuşorul meu. E bine şi la tine, dar eu vreau să merg la cuibuşorul meu, să plâng acolo, să-mi ling rănile acolo». Noi ne înţelegem., a declarat Aurel Ciuculete în cadrul emisiunii „Acces direct”.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro