Cea mai frumoasă ipostază cu Ileana Ciuculete și toată familia ei. Cu doar câteva luni înainte să moară petrecea pe cinste | FOTO

20 martie 2017 15:50

Cea mai frumoasă ipostază cu Ileana Ciuculete și toată familia ei. Imaginile au fost surprinse la o petrecere alături de rudele sale.

Ileana Ciuculete a încetat din viață pe 14 martie. A fost înmormântată sâmbătă, dispariția sa șocând pe toată lumea.

Artista, al căre nume real era Neli Ciuciulete și care și-a ascuns ani la rând vârsta reală, era căsătorită cu Cornel Galeș, cel care a fost devastat de moartea partenerei sale de viață.

Interpreta de muzică populară a mai fost căsătorită cu cântărețul Valeriu Sfetcu, împreună cu care a avut doi băieți, Cristi și Mugurel.

 

Cea mai frumoasă ipostază cu Ileana Ciuculete și toată familia ei. Era toată numai un zâmbet

Cu doar câteva luni înainte să moară, Ileana Ciuculete părea să fie în formă maximă. Mai multe fotografii de la Crăciun 2016 o înfățișează pe regretata artistă în vervă alături de întreaga sa familie.

În imagini, Ileana Ciuculete era toată numai un zâmbet și se distra copios alături de soțul Cornel Galeș, mama ei, băieții săi, Cristi și Mugurel, dar și nora sa.

Nimic din ipostazele în care a fost surprinsă atunci vedeta nu prevestea tragedia care avea să se întâmple și nici nu trăda vreo suferință a renumitei artiste.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro