Mona Nicolici, anunț surprinzător pe contul de socializare. “Bunul meu prieten. Nelipsitul meu partener”

11 august 2017 16:37

Mona Nicolici, anunț surprinzător pe contul de socializare. Fosta prezentatoare tv a apărut tot mai rar în public, fiind o persoană extrem de discretă.

Fosta prezentatoare tv Mona Nicolici este angajată de ani buni în cadrul unei cunoscute companii și a împlinit recent, vârsta de 49 de ani. Aceasta a postat un mesaj pe contul de socializare, alături de care a atașat o fotografie cu patrupedul ei.

Mona Nicolici, anunț surprinzător pe contul de socializare.

Mona Nicolici, anunț surprinzător despre câinele ei

Fosta parteneră de platou a lui Radu Coșarca l-a prezentat prietenilor pe cel mai bun amic al ei. „Bunul meu prieten. Nelipsitul meu partener. 4 ani de când a decis că lumea asta e făcută pentru noi. Si s-a hotarat sa ma ceară de stăpână. La multi ani, Athos Nicolici!”, a scris Mona Nicolici pe Facebook.

Mona Nicolici s-a retras  de la pupitrul știrilor  în urmă cu aproape șapte ani, iar de atunci, putini sunt cei care mai știu ceva despre vedetă. În prezent, fosta prezentatoare este managera unei companii petroliere și se implică în diverse campanii.

Citește și


EXCLUSIV | Teodora Antonescu, fiica a două nume grele din TV, vedetă la TVR 2. „Nu mi-e frică de șefi, cât mi-e frică de ce-mi va zice mama”


 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro