Mergi direct la conținut »
Adrian Mutu, băiat rău. I s-a făcut rău! Anunță revoluția în lotul ilfovenilor, dacă mai rămâne, și îi răspunde lui Ciprian Marica
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Adrian Mutu, băiat rău. I s-a făcut rău! Anunță revoluția în lotul ilfovenilor, dacă mai rămâne, și îi răspunde lui Ciprian Marica

Adrian Mutu, băiat rău. I s-a făcut rău! Anunță revoluția în lotul ilfovenilor, dacă mai rămâne, și îi răspunde lui Ciprian Marica

Adrian Mutu, băiat rău. Antrenorul de la Voluntari anunță revoluția în lotul ilfovenilor și îi răspunde lui Ciprian Marica.

De Daniel Conțescu,

”A fost un meci greu, dificil, cum ne așteptam. O neatenție ne-a costat și am ajuns la penalty-uri. Acolo am fost mai lucizi. Nu m-am uitat la penalty-uri, am avut o cădere de calciu. Am fost la vestiar, dar m-am întors.

Mă bucur că obiectivul a fost îndeplinit. N-a fost ușor, mi-am asumat acest risc și mi-am îndeplinit obiectivul. E doar un început. Vreau mai mult.

Vreau să stăm în primele 8, voi discuta cu conducerea pentru că am anumite pretenții. A intervenit o blazare, trebuie să aducem sânge proaspăt, să aducem întăriri.

Am ales să titularizez anumiți jucători care înainte nu jucau. E un mic succes această calificare. Avem această satisfacție, dar eu îmi doresc mai mult. Vreau să felicit Chindia.

Sunt antrenori care m-au criticat. Asta este, îi transmit lui Marica să intre în meseria asta și să vadă și el cum e. E ușor când faci altceva și nu ești în această meserie”, a zis Adi Mutu, la TV Digi Sport.

”Nu-mi place ce joacă echipa, nu am văzut schimbare în bine și nu am văzut ideile lui Adi în joc. Clar că și el are o vină, dar nu are experiență. El trebuie să ia decizii, o situație extrem de grea. Dacă va trece, va avea multă liniște și un campionat în care să demonstreze”, atacase Ciprian Marica.

”Am avut o căderea de calciu și nu m-am uitat la penalty-uri”, a mai spus ”Brili”.

 

Close
Închide
  Close