Mergi direct la conținut »
CM HANDBAL! Aurelia Brădeanu, după eșecul cu Rusia, din grupe: ^”E rușinos că am pierdut trei meciuri!”. Dedu, resemnat: ”Asta ne e valoarea!”
Sport Libertatea > Sport > CM HANDBAL! Aurelia Brădeanu, după eșecul cu Rusia, din grupe: ^”E rușinos că am pierdut trei meciuri!”. Dedu, resemnat: ”Asta ne e valoarea!”

CM HANDBAL! Aurelia Brădeanu, după eșecul cu Rusia, din grupe: ^”E rușinos că am pierdut trei meciuri!”. Dedu, resemnat: ”Asta ne e valoarea!”

CAMPIONATUL MONDIAL DIN DANEMARCA - GRUPA D

ROMÂNIA – RUSIA 27-30

Aurelia Brădeanu, România, la Dolce: 

”Este rușinos că am pierdut trei meciuri. În repriza a doua, n-am respectat nimic tactic. Am fost statice în atac. Putem trece de Brazilia, în optimile de finală, dacă jucăm mai bine”.

Tomas Ryde, selecționer România, la Dolce:

”A fost un meci bun cu Rusia. Suntem în creștere, de la meci la meci. Brazilia este o echipă care joacă în forță”.

Narcisa Lecușanu, vicepreședinte FR Handbal, la Dolce:

”Așteptam mai mult de la Perianu, de la cele două stângace! Nu o spun cu răutate, încercăm să le ridicăm pe fete, dar nu depinde doar de noi”.

Alexandru Dedu, președinte FR Handbal, la Dolce:

”Asta ne este valoroare, în momentul acesta. Cred că jocul este crescător. Știu sigur că fete își pun mare încredere în meciul de luni. Am avut locul 2, în 2005, în 2007 – pe locul 4, în 2009 – locul 8, în 2011 – locul 13, în 2013 – 10. Acesta a fost traseul. Această generație se apropie de final, care să fie în preajma Olimpiadei. Dacă nu ne calificăm la Olimpiadă, strategia se va schimba total. Neagu ar mai putea juca 10 ani”.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close