Mergi direct la conținut »
Echipa CSM Oradea, eliminată din Europe Cup de baschet masculin. Eșec la Sakarya, în ultimul meci din grupă
Sport Libertatea > Sport > Echipa CSM Oradea, eliminată din Europe Cup de baschet masculin. Eșec la Sakarya, în ultimul meci din grupă

Echipa CSM Oradea, eliminată din Europe Cup de baschet masculin. Eșec la Sakarya, în ultimul meci din grupă

Echipa CSM Oradea, eliminată din Europe Cup de baschet masculin. Trupa lui Cristi Achim a pierdut cu 68-84, miercuri seară, ultimul meci din competiție, la Sakarya BSB. Formația orădeană n-a avut prea multe şanse în deplasarea de la Sakarya, fiind învinsă categoric de formaţia gazdă, care mai spera încă la calificare. Victoria cu CSM CSU nu le-a fost însă suficientă turcilor, deoarece Würzburg i-a spulberat pe cei de la ZZ Leiden, scor 87-61.

Sakarya BSB a început tare meciul cu CSM CSU, asigurându-şi un avantaj consistent la finele primului sfert, scor 29-15. Ecartul a crescut până la pauza mare scor 51-34 şi meciul era practic jucat. Echipa lui Cristi Achim a echilibrat meciul în sfertul trei, pe care l-a încheiat la egalitate, scor 18-18 şi l-a câştigat la limită pe al patrulea, scor 16-15.

Victoria gazdelor a fost însă incontestabilă, scor final 84-68 (29-15, 22-19, 18-18, 15-16). Sakarya nu s-a putut însă bucura de acest succes, părăsind competiţia alături de CSM CSU.

Pentru echipa orădeană au jucat: Ginyard 14 puncte marcate, Watson 13, Valeika 11, Denison 11, Richard 10, Pasalici 5, Lázár 2, Fometescu 2, Petrescu, Gavrilă, Meluţ.

CSM Oradea, eșec cu Leiden, în FIBA Europe Cup la baschet masculin. Patru înfrângeri în cinci partide

Close
Închide
  Close