De Ciprian Iana,

Asta pentru că antrenorii de la echipa națională, Tomas Ryde și Costică Buceschi, nu a putut definitiva lotul de 18 jucătoare, după scandalul de dopaj de la Corona Brașov.

Concret, pe lista celor trei handbalistelor de la Corona acuzate de către Agenția Națională Anti-Doping că au apelat la o terapie cu laser intravenos, interzisă de regulamentul WADA, se află și două sportive selecționate pentru CM din Japonia.

Este vorba, despre Cristina Laslo și de Bianca Bazaliu, care, în urma dezvăluirilor ANAD, nu vor mai face deplasarea cu echipa națională în Japonia.

În schimb, coechipierele lor de la echipa de club, Eliza Buceschi și Daria Bucur, vor merge la Campionatul Mondial, chiar dacă planează suspiciuni de folosirea unor metode interzise asupra tuturor handbalistelor de la Corona Brașov.

Conform Digi Sport, decizia a fost luată de oficialii din handbal pe motiv că pe numele lui Buceschi și Bucur nu există nici o notificare.

Mai mult, dacă în urma unor verificări ulterioare vor apărea probe care să le incrimineze și pe cele două sportive, naționala de handbal a Românie nu va fi în culpă.

În schimb, Corona Brașov riscă enorm. În cazul în care mai mult de două jucătoare vor fi suspendate în urma acuzațiilor de dopaj, echipa de la poalele Tâmpei va primi o pedeapsă extrem de dură, mergând până la anularea tuturor rezultatelor din toate competițiile sportive din acest sezon.

Citeşte şi:

Câți ani de suspendare riscă cele trei handbaliste de la Corona Brașov acuzate de dopaj

Mohamed Salah, omagiat cu 2.000 de farfurii sparte, în Dubai. Fotbalistul, protejat de spiritele rele

Trei antrenori sunt ”în cărți” pentru postul de selecționer al României. Cu cine tratează șefii FRF

Englezii s-au mobilizat pe rețelele sociale și au aflat numele vinovatului. El este omul care a dezgustat toată Anglia!
GSP.RO

Englezii s-au mobilizat pe rețelele sociale și au aflat numele vinovatului. El este omul care a dezgustat toată Anglia!

Horoscop 9 decembrie 2019. Vărsătorii au idei mai curajoase
HOROSCOP

Horoscop 9 decembrie 2019. Vărsătorii au idei mai curajoase