De Ciprian Iana,

UPDATE, 28 noiembrie. După ce i-au atacat statuia din Malmo, fanii dezlănțuiți i-au vandalizat și vila lui Zlatan Ibrahimovici din Stockholm. Fanii lui Malmo FF i-au desenat pe ușă un ”Iuda”, pentru că, în opinia lor, i-a trădat.

În plus, o parte a casei lui Zlatan a fost stropită cu acid. Poliția din capitala Suediei a demarat o anchetă pentru a găsi vinovații.

suporterii lui Malmo i-au vandalizat și casa din capitala Suediei, Stockholm. Aceștia au desenat pe ușă un „Iuda”, aluzie clară la trădarea pe care o face Zlatan.

În plus, o parte din exteriorul casei sale a fost stropită cu acid, iar susbtanța s-a scurs prin curte.

Pentru a-l omagia pe jucătorul care a cucerit lumea, după ce a îmbrăcat tricoul echipei locale, Malmo FF, oficialitățile locale au dezvelit, în luna octombrie, o statuie de bronz a lui Zlatan Ibrahimovici.

Doar o lună a durat însă până când suporterii din Malmo au trecut de la adulație la critici vehemente la adresa lui Zlatan Ibrahimovici.

Totul a pornit după ce fotbalistul care a evoluat ultima oară la Los Angeles Galaxy a dezvăluit că a devenit acționarul echipei Hammarby IF, rivală din campionatul intern cu Malmo FF.

La aflarea veștii că idolul lor s-a ”reorientat” către o altă echipă, fanii lui Malmo FF au luat foc, inflamând rețelele de socializare cu mesaje împotriva lui Zlatan.

Raed Arafat, anunț îngrijorător despre extinderea coronavirusului în Europa
Recomandări

Raed Arafat, anunț îngrijorător despre extinderea coronavirusului în Europa

 

Și…a statuii fotbalistului, pe care suporterii lui Malmo FF vor acum s-o dea jos. ”Îndepărtaţi-i statuia din oraş”, a fost unul dintre mesajele tranșante ale fanilor.

Pentru a deveni mai convingători în acțiunea de a-l da jos de pe soclu pe Zlatan Ibrahimovici de bronz, suporterii au agățat de un braț al statuii un colac de toaletă!

Cu 62 de goluri în 116 meciuri, Zlatan Ibrahimovici este golgheterul ”al-time” al naționalei Suediei.

Zlatan Ibrahimovici a jucat la Malmo FF, Ajax Amsterdam, Juventus Torino, Inter Milano, FC Barcelona, AC Milan, Paris Saint-Germain şi Manchester United, cu care a cucerit numeroase trofee.Citeşte şi:

Ciprian Marica, despre Mirel Rădoi, noul selecționer: ”De ce mi-era frică, n-am scăpat!”. Ce antrenor era mai potrivit, în opinia ”Samuraiului”

Jose Mourinho a felicitat un copil de mingi, la meciul Tottenham – Olympiakos. Ce a făcut puștiul

Zlatan Ibrahimovici investește bani într-o echipă de fotbal: ”O voi ajuta să devină cea mai bună”

Ce a postat Simona Halep în miez de noapte, după victoria splendidă de la Dubai. Surpriza de la miezul nopții!
GSP.RO

Ce a postat Simona Halep în miez de noapte, după victoria splendidă de la Dubai. Surpriza de la miezul nopții!

Horoscop 24 februarie 2020. Săgetătorii au parte de o cheltuială neprevăzută
HOROSCOP

Horoscop 24 februarie 2020. Săgetătorii au parte de o cheltuială neprevăzută