MENIU CAUTĂ
27 Mai. 2012 15:29 , de Madalina Ciodaru Burada

Fanii sunt alături de Bute: „Capul sus! Pentru noi, tot un campion eşti!”

Distribuie

E cel mai greu moment din cariera lui Lucian Bute, iar exact asta simte şi românul căruia Carl Froch i-a smuls azi-noapte centura cu diamante după ce l-a făcut KO în meciul în care şi-a pus titlul de campion în joc. Fanii îl susţin şi i-au transmis mesaje de încurajare pe site-ul Libertatea. Iată ce i-au scris aceştia:
„LUCIAN BUTE eşti un mare campion!!! Chiar dacă ai pierdut, tu eşti unul dintre cei care ne-au făcut să se simţim mândri că suntem români. Poate îţi vei lua revanşa sau poate nu, dar să nu laşi capul plecat. Răutăţile care se spun acum despre tine sper să te întărescă, românul din pacate tot român este şi trebuie când omul este la pământ să îi mai dea una. EŞTI UN CAMPION DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE!!!!”.
„Mergi cu fruntea sus, nimeni nu e invincibil în sport! Eşti şi rămâi un mare sportiv, un mare OM. În viaţă avem parte şi de înfrângeri. Învăţăm ce este de învăţat din ele şi MERGEM MAI DEPARTE! Bute, eşti un mare campion! Fruntea sus şi fii tare! Nu s-a terminat aici, le vei arăta tuturor că eşti un luptător adevărat, un învingător. Ce nu te distruge, te face mai puternic”.
„Înfrângerile fac parte din sport, nu-l mai criticaţi atât că omul ăsta a facut pentru România ce n-au făcut toţi politicienii. FRUNTEA SUS, BUTE!”

„Mă doare sufletul, îmi pare rău că a pierdut, dar pentru noi el rămâne tot un campion”.
„Eşti un mare campion… Aşa e în sport, mai şi pierzi… O să-ţi iei tu revanşa”.
„Capul sus! Pentru noi tot un campion eşti!”.
„Bute, viaţa merge înainte. Nu te supăra pe mine, dar mi s-a părut ca l-ai subestimat pe englez!”.
„Hay Buteeee!! Te iubim indiferent de scorul meciului, tu eşti campionul nostru indiferent de situaţie, aşteptam revanşa!!”.
Foto: Gazeta Sporturilor
Comentarii