Valeriu Nicolae l-a dat de gol

Plecarea lui Giovani spre Frankfurt a creat vâlvă. Valeriu Nicolae, fostul consilier al premierului Dacian Cioloș, a relatat pe Facebook, că, în timp ce se afla pe Aeroportul Otopeni, l-a văzut pe Ioan Becali evitând coada de la pașapoarte și trecând frontiera pe la protocolul diplomatic.

 “Giovani Becali – cel care ne explica tuturor ce inseamna sa fii mafiot de mafiot este in fata mea in aeroport . Nu se opreste la coada la care sunt vreo 20 de oameni ( 4-5 minute de asteptare) ci se duce direct la protocol diplomatic. Ofiterii de serviciu il saluta ca si cum ar fi vreun demnitar care merita salutat si nu un mafiot abia iesit din puscarie care a tras tepe de milioane, daca nu de zeci de milioane de EUR statului roman. Becali trece linistit controlul pe la punctul rezervat diplomatilor”, a scris Valeriu Nicolae, consilier al premierului Cioloş, pe pagina personală de Facebook.

Ioan Becali, Cristian Borcea și Liviu Ciobotariu au fost condamnați, recent, la câte şase luni de închisoare cu suspendare în Belgia pentru fraudă fiscală, în dosarul transferurilor efectuate de Standard Liege, între 1999 şi 2004!