Mergi direct la conținut »
Ion Voinescu va fi depus la capela cimitirului Sfânta Vineri. AZI, un ultim omagiu, la Arena Națională. Înmormântarea, marți
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Ion Voinescu va fi depus la capela cimitirului Sfânta Vineri. AZI, un ultim omagiu, la Arena Națională. Înmormântarea, marți

Ion Voinescu va fi depus la capela cimitirului Sfânta Vineri. AZI, un ultim omagiu, la Arena Națională. Înmormântarea, marți

Ion Voinescu va fi depus la capela cimitirului Sfânta Vineri. ”Așteptăm un răspuns și de la Federație”.

De Ciprian Iana,

ACTUALIZARE 12 martie. Toți cei care vor dori să-i aducă un ultim omagiu celui care a fost Ion ”Țop” Voinescu o pot face, luni, la Arena Națională. Trupul neînsuflețit al marelui portar va fi depus, luni, între orele 13.00 și 18.00, în foaierul VIP de la Arena Națională din București. Înmormântarea va avea loc, marți, la cimitirul Sfânta Vineri din Capitală.

ACTUALIZARE 10 martie. Famila marelui dispărut a primit aprobarea pentru a depune corpul neînsuflețit al lui Ion Voinescu la Arena Națională din Capitală. ”Am primit aprobarea pentru a-l depune, luni, la Arena Națională. Pentru cei care vor să-i aducă un ultim omagiu celui care a fost Ion Voinescu, o pot face, luni, între orele 13.00 și 17.30, la Arena Națională”, a dezvăluit, pentru Libertatea, Elena Voinescu.

Ion Voinescu

Trupul neînsuflețit al legendarului portar Ion Voinescu, decedat, vineri, la vârsta de 88 de ani, va fi depus la capeta cimitirului Sfânta Vineri din București.

Familia a luat această decizie, după ce reprezentanții Muzeului Sportului din Capitală au refuzat ca trupul fostului sportiv de excepție să fie depus în incinta respectivei locații, pe motiv că sunt în reamenajări și că nu e spațiu.

”Asta este situația, nu avem ce face. Îl vom depune la capela cimitirului Sfânta Vineri. Acum suntem la morgă, alergăm după acte”, a declarat, pentru Libertatea, Elena, soția lui Ion Voinescu.

Gabriela Cristea a făcut anunțul public chiar de ziua soțului ei! 'Amant...'
Recomandări

Gabriela Cristea a făcut anunțul public chiar de ziua soțului ei! 'Amant...'

Capela Sfânta Vineri

Luni, la Arena Națională

Fots parteneră de viață a celui poreclit ”Țop” a continuat pentru Libertatea: ”Am luat legătura și cu cei de la Federația Română de Fotbal. Așteptăm acum un răspuns. Vrem să-l depunem pe Ion la Arena Națională luni, pentru că duminică e meci și era mai complicat. Sper să primim un răspuns favorabil din partea celor de la Federație”.

În ceea ce privește înmormântarea, aceasta va avea loc, marți, de la ora 14.00, la cimitirul Sfânta Vineri din Capitală.


CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV. Soția povestește cum a murit Ion Voinescu: ”De două săptămâni nu mai putea comunica. La ora 2.00 i-a cedat inima!”

 
 
Close
Închide