Mergi direct la conținut »
Irina Begu - Elise Mertens 1-6, 1-6 în semifinalele de la Istanbul. Irina a pierdut fără drept de apel
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Irina Begu - Elise Mertens 1-6, 1-6 în semifinalele de la Istanbul. Irina a pierdut fără drept de apel

Irina Begu – Elise Mertens 1-6, 1-6 în semifinalele de la Istanbul. Irina a pierdut fără drept de apel

Irina Begu - Elise Mertens, în semifinalele de la Istanbul (ora 19.00). Irina vrea revanșa după eșecul din Fed Cup. În singurul meci direct contra belgiencei, Irina a pierdut după un joc-maraton (6-3, 5-7, 5-7). Jocul a avut loc în cadrul meciului de Fed Cup România - Belgia 1-3, disputat în februarie, la București.

De Octavian Cojocaru,

Irina Begu – Elise Mertens 1-6, 1-6

ACTUALIZARE 20.19: După o partidă de 1 oră și 7 minute, Elise Mertens s-a impus cu 6-1, 6-1. Scorul greșelilor neforțate a fost categoric în „favoarea” Irinei: 42 – 13. Aceasta este poate cea mai bună explicație pentru eșecul categoric al Irinei.

ACTUALIZARE 19.42: Irina a pierdut fără drept de apel primul set.

ACTUALIZARE 19.12. Meciul a început. Mertens a servit și a câștigat prima minge.

Elise Mertens (65 WTA) pare o nucă tare pentru Irina Begu (33 WTA), fiindcă românca a fost chinuită de multe probleme medicale în acest sezon. Iar Elise este o jucătoare „de anduranță”.

Irina Begu – Elise Mertens, în semifinalele de la Istanbul. A jucat foarte mult

Irina Begu a reușit cxel mai bun turneu din acest an calendaristic la Istanbul. Irina le-a eliminat rând pe rând pe nemțoaica Tatjana Maria, pe belgianca Kristen Flipkens și pe turcoaica Basak Eraydin. Dar, foarte important, Irina a avut mereu nevoie de set decisiv și a petrecut mult timp pe teren.

În timpul disputei de ieri cu Basak Eraydin, Irina a acuzat probleme medicale.

În cealaltă semifinală: Elina Svitolina – Jana Cepelova 6-2, 6-3.

Close
Închide
  Close