Mergi direct la conținut »
Sport Libertatea > Sport > NADIA COMĂNECI/ Libertatea a fost primul ziar care a vizitat-o acasă, la Oneşti

NADIA COMĂNECI/ Libertatea a fost primul ziar care a vizitat-o acasă, la Oneşti

[gallery ids="1403968,1403843,1403969,1403970,1403967"]

În 2006, Nadia Comăneci a acceptat să îi primească pe jurnaliştii Libertăţii acasă, la Oneşti (judeţul Bacău), în camera în care a dormit pe când era copilă. Zeiţa de la Montreal spunea, la acea vreme, că îşi doreşte să vină cu Bart şi cu Dylan şi să doarmă o noapte în casa de la Oneşti.

În 2006, Nadia Comăneci a revenit în Oneşti, oraşul natal, şi acceptat să fie însoţită pe parcursul celor câteva zile petrecute pe plaiurile unde a copilărit şi a făcut primii paşi în gimnastică de reporterii Libertăţii. Zeiţa de la Montreal şi-a adus aminte cu drag cum, împreună cu buna ei prietenă, Teodora Ungureanu, se plimba cu pe o bicicletă Pegas prin centrul Oneştiului. ”Au trecut mai bine de 30 de ani de atunci”, a oftat Nadia, în timp ce povestea.

După o scurtă plimbare, fosta gimanstă i-a invitat pe reporterii Libertăţii în camera în care a dormit când era copilă. ”De multă vreme nu am mai dormit acasă, în camera în care am copilărit. Mi-am propus să fac acest lucru când voi veni în ţară împreună cu Bart şi cu băieţelul nostru”, spunea Nadia, în 2006.

Close
Închide
  Close