Mergi direct la conținut »
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Mihaela Buzărnescu - Petra Kvitova 6-4, 2-6, 3-6, finala de la Praga. ”Miki” a rămas fără ”benzină”. Revenire de senzație, în primul set / GALERIE FOTO & VIDEO

Mihaela Buzărnescu – Petra Kvitova 6-4, 2-6, 3-6, finala de la Praga. ”Miki” a rămas fără ”benzină”. Revenire de senzație, în primul set / GALERIE FOTO & VIDEO

Mihaela Buzărnescu - Petra Kvitova (sâmbătă, ora 12.00), finala de la Praga. ”Miki” n-are niciun titlu WTA. Mihaela Buzărnescu se laudă cu 22 de titluri ITF. Buzărnescu și Kvitova nu s-au întâlnit niciodată în circuitul feminin.

De Daniel Conțescu,

WTA PRAGA – finala

Mihaela Buzărnescu (7) – Petra Kvitova (2) 6-4, 2-6, 3-6

Meciul a durat două ore, 16 minute și 55 de secunde. Un as și 4 duble greșeli apar în dreptul Mihaelei. Petra a riscat mai mult: 4 ași și 7 ”duble”. La finalul acestui parcurs minunat, ”Miki” va urca pe locul 32 WTA de pe 37 WTA.

ACTUALIZARE 14.21. Kvitova este la numai un game de titlu. Buzărnescu a chinuit-o teribil. Românca nu s-a predat niciun moment, chair dacă n-a avut energia din primul set.

Kvitova începe la serviciu, ca și în celelalte două manșe. Și o face câștigător. La meci este și Martina Navratilova. În calificări la Madrid, de la această oră joacă Marius Copil, scor 6-4, 0-1 cu Ilya Ivashka.

SETUL 3

ACTUALIZARE 13.42. Kvitova a defilat în setul doi. Urmează decisivul, cu Mihaela având șansa a doua.

ACTUALIZARE 13.12. Kvitova s-a dus ușor la 3-0 și vom avea, cel mai probabil, set decisiv.

 

ACTUALIZARE 13.08. Ca și în prima manșă, Kvitova începe tare: 2-0, cu break făcut în game-ul secund. Câtă ”benzină” mai are sportiva noastră? Românca nu mai opune rezistență, pierde ușor game-urile, atât cele de serviciu, cât și cele la primire.

Guvernul PNL privatizează programele naționale de sănătate! Prețul sănătății va fi și mai mare pentru pacienții cu venituri mici
Recomandări

Guvernul PNL privatizează programele naționale de sănătate! Prețul sănătății va fi și mai mare pentru pacienții cu venituri mici

SETUL 2

ACTUALIZARE 12.59. Game alb pentru ”Miki”, care închide primul set cu stil. Minune pentru eleva lui Mihai Buzărnescu, care a revenit de la 1-4, câștigând 5 game-uri consecutive. ”What a comeback”, se scrie pe contul de Twitter al WTA.

 


ACTUALIZARE 12.52.
Mihaela a întors de la 1-4. Conduce cu 5-4 și urmează la serviciu, pentru a închide setul.

 


ACTUALIZARE 5 mai, ora 12.14.
Kvitova a început la serviciu, apoi a făcut break. ”Miki” a făcut un efort supraomenesc, în această săptămână, evoluând și la dublu. Iar mâine, la Madrid, o așteaptă rusoaica Maria Sharapova.

 

ACTUALIZARE 5 mai, ora 12.05. Sportivele au intrat în arenă.

Un român accidentat pe un șantier din Germania primește o pensie de 640 RON, după ce o bucată de beton de două tone i-a strivit picioarele
Recomandări

Un român accidentat pe un șantier din Germania primește o pensie de 640 RON, după ce o bucată de beton de două tone i-a strivit picioarele

 


În finala de mâine, Buzărnescu va da peste favorita gazdelor, Petra Kvitova (cap de serie numrăul 2), care a trecut în semifinale de chinezoaica Shuai Zhang (6) 7-6 (6), 6-0. Kvitova, 28 ani și locul 10 WTA, este dublă câștigătoare la Wimbledon (2011 și 2014).

 

Pe zgură, se descurcă însă mai greu. La Roland Garros, a atins doar semifinalele, în 2012. În proba de simplu, premiile pentru fazele superioare depășesc 10.000 de dolari.

Învinsa din finală primește 21,400$ și 180 WTA, iar câștigătoarea – 43.000$ și 280 puncte WTA. Mihaela ocupă locuri fruntașe în ambele probe: 37 WTA la simplu și 66 WTA la dublu. 

Close
Închide
  Close