Mergi direct la conținut »
Motociclistul polonez Tomasz Jedrzejak s-a sinucis la 39 de ani. Nimeni nu știe ce l-a împins spre acest gest
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > Motociclistul polonez Tomasz Jedrzejak s-a sinucis la 39 de ani. Nimeni nu știe ce l-a împins spre acest gest

Motociclistul polonez Tomasz Jedrzejak s-a sinucis la 39 de ani. Nimeni nu știe ce l-a împins spre acest gest

Motociclistul polonez Tomasz Jedrzejak s-a sinucis la 39 de ani. Nimeni nu știe ce l-a împins spre acest gest. El n-a lăsat nici un bilet în care să-și explice gestul.

Șoc în sportul polonez. Tomasz Jedrzejak, unul dintre motocicliștii veterani din această țară, care încă alerga în curse și o făcea cu deosebit succes, s-a sinucis ieri, la două zile după ultima cursă din viața sa.

Tomasz Jedrzejak

Motociclistul polonez Tomasz Jedrzejak s-a sinucis la 39 de ani. „Nu părea să aibă probleme”

„E o tragedie uriașă. Sunt în stare de șoc. Nu pot să cred asta. A avut o viață liniștită. Nu părea să aibă probleme personale”, a spus Marek Cieslak, antrenorul naționalei Poloniei.

„Am discutat recent cu Tomek (n.r. – așa îl strigau colegii) despre startul în Diamond League. Am discutat despre cum trebuia să organizăm excursia. Zâmbea, nimic nu anunța tragedia”, a completat și Ireneusz Nawrocki, de la Stal Rzeszow, clubul unde era legitimat.

Luni, el a postat pe Instagram poze cu el și familia lui. Iar marți și-a luat viața!

Recent, un fotbalist italian s-a sinucis, după ce, în prealabil, și-a ucis iubita!


CITEȘTE ȘI: 

EXCLUSIV: Românul din Gorj mort în urma tragediei de la Genova urma să se căsătorească în toamnă. Marian Roșca era șofer de tir și făcea o singură cursă pe lună în Italia

Close
Închide
  Close